+86 021 67109909     +86 18017809222

Home » Products » Aksesoris Insulation » Insulating Bushing

12KV Epoxy Resin Bushing SPC180

Description:

12KV Epoxy Resin Bushing SPC180

  • Description Product

12KV Epoxy Resin Bushing SPC180

item No: SPC180

fitur:

1. Prodhuk adopts materi resin epoxy. Iku hasil tingkat dhuwur saka jampel, kakiyatan lan stabilitas.

2. Bushing seri digunakake kanggo jampel lan sambungan transisi saka jangkep karo dirating voltase saka 12KV, 35KV lan ngisor.

3. Epoxy casting resin vakum, APG epoxy meksa resin gelatin, tatanan gel silika Cairan, kita tansah Penyetor Kalidad produk.

4. Sampeyan bisa dideteksi dening X-ray instrument, sijine piranti Biro, Cycle termal Machine Test.

5 Menehi specifications beda adhedhasar ukuran saiki elektrik kanggo pilihan pangguna, lan didol uga loro ing ngarep lan luar negeri.

 

Details:

model jeneng:

Bushing

Brand:

Liyond

aplikasi:

dhuwur Tegangan / switchgear

operasi kondisi

njero ruangan instalasi

warna:

coklat, abang

Material

epoxy resin

Product Certification:

CE lan ISO 9001:2000

dirating voltase:

12 kV

MOQ:

50pcs

packing:

1. saben siji punika kebungkus karo plastik film

2. dikempalken ing cartons

3.cartons sing nutup ing a wooden kothak

4.ing kasus sing bound karo wesi sabuk externally

Loading port:

Shanghai  Port / Ningbo  Port

Pembayaran istilah:

L / C,T / T, Western Union

delivery wektu:

kalebu 15 dina, gumantung ing supaya jumlahe

tambahan:

1. OEM sing sambutan

2. dhuwur kualitas & pas wektune layang

3. cukup rega

4. ing a macem-macem saka designs lan tartamtu

 

12KV Epoxy Resin Bushing SPC180

item No: SPC180

Wall Bushing LYC180 switchboard jampel handcart

Kaluwihan kita:

1. We sing specialized ing dodolan-dhuwur voltase produk jampel electrical: kothak kontak, piring mlengkung, insulator, sensor, wall Bushing, kontak lengen Bushing, silinder terisolasi lan tabung.

2. kontrol kualitas ketat lan layanan sawise-sales banget.

3. Kadinas Experienced njawab kabeh pitakonan Panjenengan ing Inggris lancar.

3. desain selaras cumawis. OME&Potongan sing tampi.

4. solusi eksklusif lan unik bisa diwenehake kanggo customer kita déning insinyur kita uga dilatih lan profesional lan tenaga.

Contact Us