+86 021 67109909     +86 18017809222

Home » Products » Aksesoris Insulation » Insulating Bushing

12KV Isolasi Bushing SPC181

Description:

12KV Isolasi Bushing SPC181

  • Description Product

12KV Isolasi Bushing SPC181

item No: SPC181

fitur:

1. Prodhuk adopts materi resin epoxy. Iku hasil tingkat dhuwur saka jampel, kakiyatan lan stabilitas.

2. Bushing seri digunakake kanggo jampel lan sambungan transisi saka jangkep karo dirating voltase saka 12KV, 35KV lan ngisor.

3. Epoxy casting resin vakum, APG epoxy meksa resin gelatin, tatanan gel silika Cairan, kita tansah Penyetor Kalidad produk.

4. Sampeyan bisa dideteksi dening X-ray instrument, sijine piranti Biro, Cycle termal Machine Test.

5 Menehi specifications beda adhedhasar ukuran saiki elektrik kanggo pilihan pangguna, lan didol uga loro ing ngarep lan luar negeri.

Details:

model Jeneng:  Bushing
Brand: Liyond
aplikasi: Tegangan tinggi / switchgear
kondisi Operation instalasi njero ruangan
warna: coklat, abang
Material resin epoxy
Certification Product: CE lan ISO 9001:2000
voltase dirating: 12kV
MOQ: 50pcs
packing: 1. Saben siji wis kebungkus karo film2 plastik. Dikempalken ing cartons3.Cartons sing nutup ing kasus box4.The kayu sing kaiket karo sabuk wesi externally
port Loading: Shanghai  Port / Ningbo  Port
Syarat-syarat pembayaran: L / C,T / T, Western Union
wektu kiriman: kalebu 15 dina, gumantung ing jumlahe
tambahan:

1. OEM olèh

2. kualitas & pas wektune layang

3. rega cukup

4. Ing macem-macem designs lan Keterangan

 

12KV Isolasi Bushing SPC181

item No: SPC181

Epoxy kantong LYC181 insulating Bushing ABB

Kaluwihan kita:

1. We sing specialized ing dodolan-dhuwur voltase produk insulator electrical: kothak kontak, piring mlengkung, insulator, sensor, wall Bushing, kontak lengen Bushing, silinder terisolasi lan tabung.

2. kontrol kualitas ketat lan layanan sawise-sales banget.

3. Kadinas Experienced njawab kabeh pitakonan Panjenengan ing Inggris lancar.

3. desain selaras cumawis. OME&Potongan sing tampi.

4. solusi eksklusif lan unik bisa diwenehake kanggo customer kita déning insinyur kita uga dilatih lan profesional lan tenaga.

Contact Us