+86 021 67109909     +86 18017809222

Home » Products » Embedded Pole

12kv Solid Pole Kanggo Circuit vakum mbobol EEP5-12-630A-4.5

Description:

Pole ngalangi vakum Circuit mbobol EEP5-12-630A-4.5

  • Description Product

ngalangi Pole kanggo vakum sirkuit mbobol EEP5-12-630A-4.5

model Ora: EEP5-12-630A-4.5
Pole ngalangi wis kaluwihan ing ngisor iki
1.banget asli rangkep tradisional, dibandhingake nomer Pole kolom part ngalangi nomer akeh ngurangi, dirijen puteran lumahing dening enem grup suda kanggo 3 kelompok, nyambungake bolt dening wolung suda kanggo 1 ~ 3, (ndeleng rata 7) struktur prasaja apik nemen linuwih saka mbobol sirkuit
2.Amarga kamar vakum busar Pengarang iki ditempelake menyang materi ngalangi, supaya ora perlu kanggo nindakake apa luwih Processing, ngalangi segel Pole kolom bisa entuk kakuwatan dielektrik dhuwur; Vacuum arcing kamar iki ditempelake menyang bahan padhet, lingkungan njaba banget asli ing pengaruh vakum arcing kamar iki suda kanggo paling

Pole ngalangi karo resin epoxy,digawe dening casting interrupters vakum,utama tumindak sirkuit lan bagean soyo tambah karo epoxy menyang bagéan integral. The interrupters vakum, Nanging,kudu enveloped uga karo melu tipis jaket karet Silicon sadurunge proses sing.

Pole ngalangi vakum Circuit mbobol EEP5-12-630A-4.5

Contact Us