+86 021 67109909     +86 18017809222

Home » Products » Aksesoris Insulation » Contact kothak seri

KYN28 Kabinet F-C Circuit Contact kothak SPC234

Description:

KYN28 Kabinet F-C Circuit Contact kothak SPC234

  • Description Product

Description:

1. Prodhuk adopts materi resin epoxy

2. Iku hasil tingkat dhuwur saka jampel, kakiyatan lan stabilitas.

3. Menehi specifications beda adhedhasar ukuran saiki elektrik kanggo pilihan pangguna

4. Kothak kontak iki kawangun dening epoxy karo APG Teknologi

Ditrapake Environment Work:

1. instalasi Indoor.
2. Altitude: ≤1000m.
3. suhu sekitar: +40°C ~ 5°C.
4. Asor relatif ora bakal luwih saka 85% ing 20°suhu sekitar C.
5. ora ana gas, beluk utawa bledug sing bisa nemen mengaruhi jampel saka kothak kontak, ora inti mbledhos utawa korosif

Details:

model Ora: SPC234
Brand: Liyond
Koleksi: Contact Box
aplikasi: Tegangan tinggi / switchgear
warna: coklat, abang,putih
saiki dirating: 630A-3150A
voltase dirating: 12 KV
MOQ: 10pcs
packing: 1. Saben siji wis kebungkus karo film plastik

 

2. Dikempalken ing cartons utawa kayu-kayuan kothak

3.Ing kasus sing kaiket karo sabuk wesi externally

port Loading: Shanghai  Port / Ningbo  Port
Syarat-syarat pembayaran: L / C,T / T, Western Union
wektu kiriman: kalebu 15 dina, gumantung ing jumlahe
tambahan:

1. OEM olèh

2. kualitas & pas wektune layang

3. rega cukup

4. Ing macem-macem designs lan Keterangan

KYN28 kabinèt F-C kothak kontak sirkuit LYC234

Contact Us