+86 021 67109909     +86 18017809222

Home » Products » Aksesoris Insulation » Contact kothak seri

KYN Switchgear Insulator Epoxy kothak kontak SPC237

Description:

KYN Switchgear Insulator Epoxy contact boxSPC237

  • Description Product

Description:

1. Prodhuk adopts materi resin epoxy

2. Iku hasil tingkat dhuwur saka jampel, kakiyatan lan stabilitas.

3. Menehi specifications beda adhedhasar ukuran saiki elektrik kanggo pilihan pangguna

4. Kothak kontak iki kawangun dening epoxy karo APG Teknologi

Ditrapake Environment Work:

1. instalasi Indoor.
2. Altitude: ≤1000m.
3. suhu sekitar: +40°C ~ 5°C.
4. Asor relatif ora bakal luwih saka 85% ing 20°suhu sekitar C.
5. ora ana gas, beluk utawa bledug sing bisa nemen mengaruhi jampel saka kothak kontak, ora inti mbledhos utawa korosif

Details:

model Ora: SPC237
Brand: Liyond
Koleksi: Contact Box
aplikasi: Tegangan tinggi / switchgear
warna: abang
saiki dirating: 1600A-3150A
voltase dirating: 12 KV
MOQ: 10pcs
packing: 1. Saben siji wis kebungkus karo film plastik

 

2. Dikempalken ing cartons utawa kayu-kayuan kothak

3.Ing kasus sing kaiket karo sabuk wesi externally

port Loading: Shanghai  Port / Ningbo  Port
Syarat-syarat pembayaran: L / C,T / T, Western Union
wektu kiriman: kalebu 15 dina, gumantung ing jumlahe
tambahan:

1. OEM olèh

2. kualitas & pas wektune layang

3. rega cukup

4. Ing macem-macem designs lan Keterangan

KYN switchgear insulator epoksi epoxy switchyear LYC237

We are beluk ing epoxy resin voltase medium lan HVcomponents, kayata 12KV, 24 KV, 36KV lan 40.5KV switchgear TG3 wall Bushing, kothak contactor, insulators, transducers. 630A, 1250A, 2500A, 3150A lan 4000A contactor kothak, kontak klub, kontak fix, kontak lengen lan kontak rahang. 630A lan 1250A VS1 Circuit mbobol. 630A lan 1250A ZN85-40.5 Circuit mbobol. 12KV lan 24KV bumi ngalih. KYN28A-12 lan KYN61 dhuwur voltase komponen switchgear!

Contact Us