+86 021 67109909     +86 18017809222

Home » Products » Aksesoris Breaker Circuit » Teknik counter

Teknik Counter 5 Digit Kanggo Circuit mbobol SPC182

Description:

Kontrakan mekanik iki digunakake digunakake kanggo nyathet wektu kerja sawetara mesin rekaman utawa aparat mekanik. Asil count dituduhake langsung.Ing wektu wis suwe,asil dipercaya,bisa ngganti lingkungan beda,lan utamané ditrapake ing muter,mesin, lan liyane.

  • Description Product
  • model No.: SPC182

    5 digit mechanical nglawan kanggo sirkuit mbobol

    Hand posisi: tengen or kiwa, kanggo Panjenengan pilihan, clocutawaise or anti-clockwise

    kanthi utawa tanpa spring, kanggo Panjenengan pilihan

    warna: Black utawa pelanggan requirement

    1.iki nglawan punika widely digunakake kanggo accumulative record ing apa kaping saka sawetara&nbrekamanord mesin utawa mechanical apparatus.

    2.ing Count asil punika nuduhake langsung.

    3.iku wis dawa urip, iso dipercoyo asil, saget ngganti kanggo beda lingkungan, and utamané saubenging ing muter, mesin, mine&nblanand liyane.

    Digits: utamané limang&ndigitgits

    paramèter 

     Product jeneng  Five digit nglawan
     Count Range  00000 kanggo 99999
     Material  Plastik
     warna  Black utawa customer njaluk
     bobot  30g
     paket Content  1pc / kothak
     batang extension  Tengen tangan utawa Kiwa-tangan
     Reset  Ora ngreset
     kacepetan  500 counts / menit
     rotasi  clockwise utawa anti-clockwise
Contact Us