+86 021 67109909     +86 18017809222

Home » Products » Aksesoris Insulation » Insulator lan sensor

New Insulator Kanthi Epoxy Resin Kanggo Switchgear SPC139 40.5kv

Description:

1 Altitude ora bisa ngluwihi 1000m,lan dhuwur saka jinis plateau ora bisa ngluwihi 3000m;

2 Error 403 (Forbidden)!!1

403. That’s an error.

Your client does not have permission to get URL /translate_a/t?client=te&v=1.0&tl=jw&sl=en&tk=747305.873625 from this server. That’s all we know. ,lan suhu rata-rata saben;

3 Nilai saben dina saka asor relatif ora bisa ngluwihi 95%,lan saben wulan saben;

4 Ana sembarang bledug ﹑ kumelun ﹑ polusi saka udhara corrosive utawa kebakar ﹑ beluk lan pedhut uyah;

5 Ana sembarang geter Kerep utawa bumping ing panggonan instalasi;

6 Prodhuk kabeh bisa mbukak ing cilik saka embun lan Ⅱ kondisi feculence;

  • Description Product

New Insulator Kanthi Epoxy Resin Kanggo Switchgear SPC139 40.5kv

item No: SPC139

Normal Operation kawontenan Environment:

1 Altitude ora bisa ngluwihi 1000m,lan dhuwur saka jinis plateau ora bisa ngluwihi 3000m;

2 Error 403 (Forbidden)!!1

403. That’s an error.

Your client does not have permission to get URL /translate_a/t?client=te&v=1.0&tl=jw&sl=en&tk=747305.873625 from this server. That’s all we know. ,lan suhu rata-rata saben;

3 Nilai saben dina saka asor relatif ora bisa ngluwihi 95%,lan saben wulan saben;

4 Ana sembarang bledug ﹑ kumelun ﹑ polusi saka udhara corrosive utawa kebakar ﹑ beluk lan pedhut uyah;

5 Ana sembarang geter Kerep utawa bumping ing panggonan instalasi;

6 Prodhuk kabeh bisa mbukak ing cilik saka embun lan Ⅱ kondisi feculence;

Babagan awake dhewe:

We are beluk ing epoxy voltase medium resin lan komponen dhuwur voltase, kayata 12KV, 24 KV, 36KV lan 40.5KV switchgear Bushing, kothak contactor, insulators, transducers. 630A, 1250A, 2500A, 3150A lan 4000A contactor kothak, kontak klub, kontak fix, kontak lengen lan kontak rahang. 630A lan 1250A VS1 Circuit mbobol. 630A lan 1250A ZN85-40.5 Circuit mbobol. 12KV lan 24KV bumi ngalih. KYN28A-12 lan KYN61 dhuwur voltase komponen switchgear!

Kita bakal menehi kualitas lan rega!

 

New Insulator Kanthi Epoxy Resin Kanggo Switchgear SPC139 40.5kv

item No: SPC139

Insulation New karo Epoxy Resin kanggo Circuit Breaker LYC139 40.5kv

New Insulator Kanthi Epoxy Resin Kanggo Switchgear SPC139 40.5kv

Details:

Size: Minangka saben requirement customer kang
Brand: Liyond
Koleksi: insulator
aplikasi: Tegangan tinggi / switchgear
warna: coklat, abang
Certification Product: CE lan ISO 9001:2000
voltase dirating: 40.5kV
MOQ: 50pcs
packing: 1. Saben siji wis kebungkus karo film2 plastik. Dikempalken ing cartons3.Cartons sing nutup ing kasus box4.The kayu sing kaiket karo sabuk wesi externally
port Loading: ShanghaiPort / NingboPort
Syarat-syarat pembayaran: L / C,T / T, Western Union
wektu kiriman: kalebu 20 dina, gumantung ing jumlahe
tambahan:

1. OEM olèh

2. kualitas & pas wektune layang

3. rega cukup

4. Ing macem-macem designs lan Keterangan

Contact Us