+86 021 67109909     +86 18017809222

Home » Products » Aksesoris Insulation » rod operasi terisolasi

PA66 Solid rod SPC177 Seal terisolasi Operating

Description:

VS1 (ZN63)-12 jinis Side instalasi njero ruangan dhuwur voltase sirkuit vakum mbobol punika Indoor dhuwur voltase switchgear, Ditrapake kanggo dirating voltase 12kv, frekuensi 50Hz sistem telung phase, pangayoman Listrik lan kontrol nggunakake vakum Circuit mbobol minangka asil saka kaluwihan khusus, ing tartamtu perlu kanggo operasi Kerep ing dirating saiki utawa short-circuit saiki bejat akeh panggonan.

  • Description Product

Jaringan kendali insulated PA66 solid SPC177

item No: SPC177

Description:

VS1 (ZN63)-12 jinis Side instalasi njero ruangan dhuwur voltase sirkuit vakum mbobol punika Indoor dhuwur voltase switchgear, Ditrapake kanggo dirating voltase 12kv, frekuensi 50Hz sistem telung phase, pangayoman Listrik lan kontrol nggunakake vakum Circuit mbobol minangka asil saka kaluwihan khusus, ing tartamtu perlu kanggo operasi Kerep ing dirating saiki utawa short-circuit saiki bejat akeh panggonan.

aplikasi

Ing macem-macem jampel lan sensor kadhaptar ing sampel kabeh nganggo epoxy vakum teknologi pouring siji-wektu ngecor, jinis rod jampel narik, Bushing, kothak kontak, insulating silinder lan lonceng omah etc nganggo teknologi APDA kanggo ngecor (mayoritas).nalika, sawetara produk nganggo SMC,DMC instauration alkyd mode plastik nggedhekake kanggo compacting ngecor. Kabeh produk sing Applied kanggo volt switchboard 3.6 ~ 40.5KV agêng-gedhe, kanggo sawetara produk lan specification ukuran ndhuweni requirement khusus, bisa dirancang lan diprodhuksi miturut dikarepake pengguna.

 

Jaringan kendali insulated PA66 solid SPC177

item No: SPC177

PA66 segel ngalangi operasi terisolasi rod LYC177

Jaringan kendali insulated PA66 solid SPC177

Details:

model Jeneng: rod operasi VS1-12 / PA66 terisolasi(Solid nutup)
Brand: Liyond
aplikasi: Tegangan tinggi
Koleksi insulator Rod
dirating voltase: 24kV,24kv
warna: ireng
Material PA66
Certification Product: CE lan ISO 9001:2000
MOQ: 50pcs
packing: 1.Saben siji wis kebungkus karo film plastik
2.Dikempalken ing cartons
3.Cartons sing nutup ing kothak kayu-kayuan
4.Ing kasus sing kaiket karo sabuk wesi externally
port Loading: Shanghai  Port / Ningbo  Port
Syarat-syarat pembayaran: L / C,T / T, Western Union
wektu kiriman: kalebu 15 dina, gumantung ing jumlahe
tambahan:

1. OEM olèh

2. kualitas & pas wektune layang

3. rega cukup

4. Ing macem-macem designs lan Keterangan

Contact Us