+86 021 67109909     +86 18017809222

Home » Products » Aksesoris Breaker Circuit » panel mbobol Circuit

Permanen Magnet Plastic Panel

Description:

Panel plastik magnet kekal iki digunakake ing pemutus sirkuit vakum medium lan dhuwur lan switchgear.

  • Description Product

Permanen sembrani plastik panel

1. fitur saka ing permanen sembrani plastik panel

2. akeh warna kanggo milih, lan vakum interrupter komponen.

3. liyane aksesoris ing VCB saget uga diwenehake.

4. OEM pesenan sing sambutan

5. cukup rega lan cepet layang

utawa yen sampeyan kudu ing kabèh nglumpuk, iku uga saget dadi ditrapake

paramèter saka plastik panel

Pole ana cagak
dirating frekuensi 50 Hz
dirating jampel voltase 12kV
Arc punah mode Vacuum sirkuit mbobol
Teknik urip 30000 kaping

 

panel plastik breaker sirkuit liya

Sedheng lan dhuwur voltase Circuit mbobol nunjukaké panel

Sedheng lan dhuwur voltase Circuit mbobol nunjukaké panel

Babagan awake dhewe
We are beluk ing nyediakake voltase medium lan dhuwur voltase Circuit mbobol lan komponen switchgear, kayata 12KV, 24 KV, 36KV lan 40.5KV ditempelake silinder,rod operasi terisolasi,tambahan sirkuit soket,nglawan,Papan mbobol sirkuit,panel plastik lan liya-liyane. Komponen iki ditrapake ing 630A, 1250A, 2500A, 3150A lan 4000A VS1 (ZN85-40.5) mbobol sirkuit lan KYN28A-12 lan KYN61 dhuwur voltase switchgear.
Kaluwihan kita
1. kontrol kualitas ketat lan layanan sawise-sales banget.
2. Kadinas Experienced njawab kabeh pitakonan Panjenengan ing Inggris lancar.
3. desain selaras cumawis. OME&Potongan sing tampi.
4. solusi eksklusif lan unik bisa diwenehake kanggo customer kita déning insinyur kita uga dilatih lan profesional lan tenaga.

Contact Us