+86 021 67109909     +86 18017809222

Home » Products » Aksesoris Breaker Circuit » panel mbobol Circuit

Plate plastik Kanggo Vacuum Interrupter

Description:

Plester plastik pelanggaran sirkuit iki digunakake kanthi nggunakake pemutus sirkuit vakum medium lan dhuwur lan switchgear.

  • Description Product

Plastik piring kanggo vakum interrupter

 

1. fitur saka ing VS1circuit mbobol plastik piring

2. akeh warna kanggo milih, lan vakum interrupter komponen.

3. liyane aksesoris ing VCB saget uga diwenehake.

4. OEM pesenan sing sambutan

5. cukup rega lan cepet layang

utawa yen sampeyan kudu ing kabèh nglumpuk, iku uga saget dadi ditrapake

 

paramèter saka sirkuit mbobol plastik piring

Pole ana cagak
dirating frekuensi 50 Hz
dirating jampel voltase 12kV
Arc punah mode Vacuum sirkuit mbobol
Teknik urip 30000 kaping

 

piring plastik plastik breaker liyane

Sedheng lan dhuwur voltase Circuit mbobol nunjukaké panel

Sedheng lan dhuwur voltase Circuit mbobol nunjukaké panel

About us

We sing Seluk-beluk on nyediakake medium voltage and high voltage circuit breaker and switchgear components, kuwi minangka 12KV, 24 KV, 36KV and 40.5KV ditempelake silinder,terisolasi operasi rod,tambahan circuit soket,nglawan,circuit breaker Papan,circuit breaker plastik piring and supaya on.komponen;components aingikasi on 630A, 1250A, 2500A, 3150A and 4000A VS1 (ZN85sirkuitnbsp;cmbobolnbsp;breaker and KYN2lan12 and dhuwur1&nbvoltase vswitchgearp;switchgear.

 

kita kaluwihan

1. ketat kualitas kontrol lan banget sawise-sales layanan.

2. Nduwe pengalaman Kadinas jawaban kabeh saka Panjenengan pitakonan ing lancar Inggris.

3. selaras desain punika kasedhiya. OME&Potongan sing tampi.

4. Exclusive and unik solusi saget dadi kasedhiya kanggo our customer dening&nkita;our uga dilatih and profesional engineelannbsp;and Kadinas.

5. We are beluk ing nyediakake voltase medium lan dhuwur voltase Circuit mbobol lan komponen switchgear, kayata 12KV, 24 KV, 36KV lan 40.5KV ditempelake silinder,rod operasi terisolasi,tambahan sirkuit soket,nglawan,Papan mbobol sirkuit,panel pemutus sirkuit lan liya-liyane.

Contact Us