+86 021 67109909     +86 18017809222

Home » Products » Circuit Breaker Contact » kontak tulip

Plum Contact SPA105

Description:

kontak Plum umume digunakake ing piranti ngoper tengah lan / utawa dhuwur voltase. Kontak Plum ateges dimaksudaké kanggo dirating operasi disconnection saiki electrical lan transmisi saiki dening nyediakake kontak driji-trap kang disambungake menyang kontak kawin.

  • Description Product

Plum kontak kanggo vakum sirkuit mbobol

model No.: SPA105

dirating saiki 630/1000A
Material tembaga with nglukis salaka plating, stainless baja karoh Magnetik free
Contact agul-agul 18pcs
Koleksi bundled
aplikasi vakum sirkuit mbobol
ing minimal jumlahe 10pcs
Pembayaran istilah T / T, L / C, Western Union

 

Plum kontak kanggo vakum sirkuit mbobol LYA105

model No.: SPA105

kontak Plum kanggo vakum Circuit mbobol LYA105

kontak Plum kanggo vakum Circuit mbobol SPA105

struktural fitur

·annular spring karo seragam meksa

·nganggo diimpor non-Magnetik stainless baja,Supaya Eddy saiki

·nglukis salaka nutupi,kuwat abrasion kekuatan

·Anti-tarnishing Processing,Supaya salaka nutupi oksidasi mati

·Telpon kontak selipan ambane kanggo referensi: 34±2mm

Contact Us