+86 021 67109909     +86 18017809222

Home » Products » Aksesoris Insulation » Insulator lan sensor

Post Epoxy Insulator Kanggo Switchgear ZJ-40.5 SPC134 40.5KV

Description:

1 Altitude ora bisa ngluwihi 1000m,lan dhuwur saka jinis plateau ora bisa ngluwihi 3000m;

2 Error 403 (Forbidden)!!1

403. That’s an error.

Your client does not have permission to get URL /translate_a/t?client=te&v=1.0&tl=jw&sl=en&tk=747305.873625 from this server. That’s all we know. ,lan suhu rata-rata saben;

3 Nilai saben dina saka asor relatif ora bisa ngluwihi 95%,lan saben wulan saben;

4 Ana sembarang bledug ﹑ kumelun ﹑ polusi saka udhara corrosive utawa kebakar ﹑ beluk lan pedhut uyah;

5 Ana sembarang geter Kerep utawa bumping ing panggonan instalasi;

6 Prodhuk kabeh bisa mbukak ing cilik saka embun lan Ⅱ kondisi feculence;

  • Description Product

Post Epoxy Insulator Kanggo Switchgear ZJ-40.5 SPC134 40.5KV

item No: SPC134

Normal Operation kawontenan Environment:

1 Altitude ora bisa ngluwihi 1000m,lan dhuwur saka jinis plateau ora bisa ngluwihi 3000m;

2 Error 403 (Forbidden)!!1

403. That’s an error.

Your client does not have permission to get URL /translate_a/t?client=te&v=1.0&tl=jw&sl=en&tk=747305.873625 from this server. That’s all we know. ,lan suhu rata-rata saben;

3 Nilai saben dina saka asor relatif ora bisa ngluwihi 95%,lan saben wulan saben;

4 Ana sembarang bledug ﹑ kumelun ﹑ polusi saka udhara corrosive utawa kebakar ﹑ beluk lan pedhut uyah;

5 Ana sembarang geter Kerep utawa bumping ing panggonan instalasi;

6 Prodhuk kabeh bisa mbukak ing cilik saka embun lan Ⅱ kondisi feculence;

Babagan awake dhewe:

We are beluk ing epoxy voltase medium resin lan komponen dhuwur voltase, kayata 12KV, 24 KV, 36KV lan 40.5KV switchgear Bushing, kothak contactor, insulators, transducers. 630A, 1250A, 2500A, 3150A lan 4000A contactor kothak, kontak klub, kontak fix, kontak lengen lan kontak rahang. 630A lan 1250A VS1 Circuit mbobol. 630A lan 1250A ZN85-40.5 Circuit mbobol. 12KV lan 24KV bumi ngalih. KYN28A-12 lan KYN61 dhuwur voltase komponen switchgear!

Kita bakal menehi kualitas lan rega!

 

Post Epoxy Insulator Kanggo Switchgear ZJ-40.5 SPC134 40.5KV

item No: SPC134

ZJ-40.5 LYC134 Post Epoxy Insulator kanggo Switchgear ing China

Post Epoxy Insulator Kanggo Switchgear ZJ-40.5 SPC134 40.5KV

Details:

model Jeneng: ZJ-40.5 // 175 * 320–380
Brand: Liyond
Koleksi: insulator
aplikasi: Tegangan tinggi / switchgear
dirating voltase 40.5KV
warna: coklat, abang
Material: resin epoxy
Certification Product: CE lan ISO 9001:2000
MOQ 50PCS
Syarat-syarat pembayaran: L / C,T / T, Western Union
Diameter maksimum: 175mm
Dhuwur: 320-380mm
frekuensi Power tahan voltase: 95kv / min
discharge sebagean <10pc
kadohan Creepage: 830mm
mlengkung kekuatan 16000 N
Contact Us