+86 021 67109909     +86 18017809222

Home » Products » Aksesoris Insulation » Contact kothak seri

Red Contact Box Kanggo Network Listrik Switchgear SP117

Description:

Red Contact Box kanggo Listrik Network Switchgear SP117

  • Description Product

Description:

1. Prodhuk adopts materi resin epoxy

2. Iku hasil tingkat dhuwur saka jampel, kakiyatan lan stabilitas.

3. Menehi specifications beda adhedhasar ukuran saiki elektrik kanggo pilihan pangguna

4. Kothak kontak iki kawangun dening epoxy karo APG Teknologi

Details:

model Jeneng: CTH4(A)-24 Contact Box
Brand: Liyond
Koleksi: Contact Box
aplikasi: Tegangan tinggi / switchgear
warna: coklat, abang
Certification Product: CE lan ISO 9001:2000
voltase dirating: 24 KV
Popular Saiki: 3150-4000A
MOQ: 1pcs
packing: 1. Saben siji wis kebungkus karo film2 plastik. Dikempalken ing cartons3.Cartons sing nutup ing kasus box4.The kayu sing kaiket karo sabuk wesi externally
port Loading: Shanghai  Port / Ningbo  Port
Syarat-syarat pembayaran: L / C,T / T, Western Union
wektu kiriman: kalebu 15 dina, gumantung ing jumlahe
tambahan:

1. OEM olèh

2. kualitas & pas wektune layang

3. rega cukup

Red Contact Box kanggo Listrik Network Switchgear LY117

Red Contact Box kanggo Listrik Network Switchgear SP117

Contact Us