+86 021 67109909     +86 18017809222

Home » Products » SF6 Instrument & Peralatan » Others

SGE- Kapadhetan gas HD4 Series SF6 sistem pendeteksi digital

Description:

Digunakake kanggo ngontrol lan ngawasi Kapadhetan gas SF6 ing sing nutup. Digunakake ing SF6 dhuwur voltase sirkuit mangsa, voltase medium ngalih, peralatan terisolasi gas (GIS), kabel tegangan dhuwur, transformer lan transformer, lan cocok kanggo geter kuwat lan kahanan njaba atos ruangan, bisa nampilake Kapadhetan SF64 akeh saka peralatan listrik SF6 ,lan antarmuka Komunikasi Kanthi, suhu awak SF6, meksa, Kapadhetan, lan mikro-banyu lan ebun data titik ing peralatan listrik SF6 bisa ditularaké latar mburi dening sambungan kabel utawa tanpa kabel. data bisa di-push menyang pangguna ditetepake liwat latar mburi maya poto-dikembangaké. Ing terminal mobile bisa éling operasi ing peralatan listrik SF6,lan pangguna ora kudu pindhah ing situs iki.

  • Description Product

Feature utama:
1. Penting tampilan tabung digital, trep lan cetha ing situs maca
2. instalasi tetep panel,struktur cilik , instalasi i trep
kompak sealing, meksa positif deteksi helium unik, rate bocor iku 1x10-8mbar./s
4. part Listrik desain kurang daya, lan liwati test EMC
5. Nggunakake sensor dhuwur-tliti, bisa ngirimaken suhu, meksa, Kapadhetan, banyu mikro (pilihan),  lan dhuwur akurasi
6. ABS Nihan karo lapisan logam shielding, tingkatan pangreksan IP55, katon ayu
7. 24v sumber daya, karo 485 antarmuka komunikasi, nirkabel pilihan

Paramèter Technical:

rate bocor

≤1x10-8mbar./s (test gas helium)

Anti-geter

20m / s2 resistance Impact : 500m / s2

ukuran sawetara

Kapadhetan: -0.1 ~ 0.9MPa
titik Dew: -80° Error 403 (Forbidden)!!1

403. That’s an error.

Your client does not have permission to get URL /translate_a/t?client=te&v=1.0&tl=jw&sl=en&tk=677915.813995 from this server. That’s all we know. °C

akurasi

tingkat Kapadhetan 1 (at20 ° C)

Nalika suhu sekitar iku antarane 40 ° C lan +60 ° C, tingkat akurasi punika 2.5; titik ebun punika ± 3 °C C.

apa lingkungan

suhu  -40 ° C ~ + 60 ° C, suhu relatif ≤ 95% RH

cara instalasi

panel tetep, punch 43mmx90mm

Protection

level IP55

Insulation

resistance Insulation: > 100MΩ (500V DC)
Insulation karo voltase ngadeg: 2000V, 50/60 Hz 1 min


transmisi Remote saka sawetara indeks utama lan specifications:

voltase Pakaryan

DC24V

konsumsi daya

< 2W

cara komunikasi

RS485

protokol komunikasi

MODBUS

kacepetan transmisi

≥ 9600bps

gangguan Anti-elektromagnetik

IEC61000-4-2: level 4 (15KV)
IEC61000-4-3: level 3 (10V / m)
IEC61000-4-4: level 4 (4KV)
IECG1000-4-5: level 3 (±2KV)
IEC61000-4-6: level 3 (10V)
IECG1000-4-8: level 4 (100A / m)

 

Contact Us