+86 021 67109909     +86 18017809222

Home » Products » SF6 Instrument & Peralatan » konektor

SGE-CQJT Series Gas precharge konektor kothak piranti

Description:

Kang digunakake kanggo inflasi cocog SF6 utawa peralatan kalibrasi, lan iku digunakake kanggo ngompa, deflate, instruments calibrate, nyoba banyu mikro lan katup cocog lan joints saka macem-macem jinis SF6 ngalih.

  • Description Product

Feature utama:
tembaga timah Material, resistance karat luwih apik lan urip dawa layanan;
2. kinerja sealing apik, meksa positif deteksi helium unik, rate bocor kurang saka 1x10-8mbar./s;
3. The ring sealing digawe saka materi EPDM;
4. Various specifications diimpor lan domestik ngalih SF6, adaptor GIS.
5. Ditrapake kanggo kabeh jinis peralatan listrik SF6 vacuuming, SF6  Recovery lan inflasi joints.
6. Ditrapake kanggo kabeh jinis diimpor lan domestik Kelembapan joints meter transisi.

pilihan Instruction

model

SGE-CQJT-H01

SGE-CQJT-H02

SGE-CQJT-A01

SGE-CQJT-A02

fungsi

 

Ngalih Transfer Filter, Circuit Breaker Adapter

 

Material

tembaga

tembaga

aluminium alloy

aluminium alloy

peralatan Interface

antarmuka Fast

The screw thread

 

 

Lumahing Precision Filter

level 1.6

Filter

titanium

sealing Ring

EPDM

Contact Us