+86 021 67109909     +86 18017809222

Ngarep » Produk » SF6 Instrument & Peralatan » Kapadhetan relay

SGE-100DWS? Relay Jarak Jauh saka Kapadhetan Gas SF6 Lan banyu Mikro

Katrangan:

Iki digunakake kanggo ngontrol lan ngawasi kerapatan gas SF6 (P20 pressure) ing wadhah sing ditutup, nganggo alarm lan kontak ngunci, ditrapake kanggo pemutus sirkuit tegangan tinggi SF6, saklar voltase medium, peralatan terisolasi gas (GIS), kabel voltase dhuwur, trafo lan PT, lan bisa nampilake konten lembab PPM20 ing peralatan listrik SF6 kanthi tekanan LCD rolling.P20, temperature, dew point, titik embun tekanan atmosfer, pressure, Kapadhetan, kanthi antarmuka komunikasi, liwat mode komunikasi RS485, isi SF6 gas PPM20 lembab, P20 pressure, temperature, dew poinsuhuattitik embunbun-point, pressure, transmisi dmeksadhetan menyang latar mburi kamar ngawasi, liwat latar mburi mesthi bisa ngamati maca relay kepadatan SF6. Produk kasebut uga nduweni pointer kanggo nuduhake kepadatan gas SF6 (P20 pressure).Tekanan P20

  • Description Product

 

 3. Karakteristik utama

(1)Akuisisi data sensor mandhiri

nggunakake rong set sistem akuisisi, sing bisa mriksa lan menehi weker kanthi otomatis;

(2)LCD + tampilan pitunjuk

maca data kanthi pitunjuk ing ngisor iki kahanan ora ana kekuwatan, lan bisa mbandhingake pitunjuk karo data kristal cair;

(3)Éling fungsi transmisi jarak jauh

Ing kondisi sing katon salaras karo relay kapadhetan gas SF6 tradisional, piranti kasebut nduweni fungsi kanggo ngirim data isi lembab PPM20, Tekanan P20, suhu, titik embun, titik embun tekanan normal, tekanan lan kapadhetan ing latar mburi saliyane output ngunci alarm saka relay kapadhetan gas SF6 tradisional; 4 Visibilitas sing jelas lan konsumsi pow sing murah

Tampilan kasebut nganggo layar kristal cair OLED kanthi konsumsi daya sithik kanggo ngrampungake masalah manawa penunjuk tradisional ora bisa maca kanthi cetha kanthi kahanan cahya peteng;

 

4.parameter Technical

output Mode komunikasi: Protokol komunikasi RS485:

 Kacepetan transmisi Mod-bus: 9600bps

Parameter umum

voltase Pakaryan: 24VDC

Kekuwatan: < 3W

bobot: 1000g

Gelar proteksi: IP65

Bahan cangkang: waja tahan karat

Bahan konektor: waja tahan karat

Antarmuka mekanik: M20 * 1.5

Tingkat bocor mutlak: 10-9Pa · m3 / s (Deteksi Helium)

 Parameter pangukuran

Rentang titik embun: -50 + 20 Td / f

Kisaran tekanan: 0 + 10bar

Kisaran suhu: -40 + 80 (sawetara sing bisa ditambahi)

 

Parameter sing diwilang

Diowahi dadi paramèter miturut kahanan standar 20 ° C:

Data banyu mikro:1 9999ppm

nilai tekanan (Kapadhetan): 0. 10bar

Kapadhetan campuran SF6:  0 ...100 kg / m3

Parameter output : PPM20 (lembab ing 20 ), P20 (meksa ing 20 , Kapadhetan), T (), TD (titik embun), P (meksa), Tdatm (titik embun tekanan normal), Kapadhetan (³/m ³)

Kinerja

Akurasi titik embun: ± 3 Td

Nilai tekanan (Kapadhetan) akurasi: ± 1% FS

Akurasi suhu: ± 1 ℃

Wektu nanggepi sensor: Sensor titik embun: 2S (20 ℃)

Sensor tekanan: < 0.5S (20 ℃)

 

Lingkungan Operasi

Suhu Operasi Transmitter: -40. + 80

Tekanan Keamanan kakehan: 12bar

Kelembapan Relatif: 0 100RH%

Gas sing diukur: SF6, Campuran SF6 / N2

Hubungi Kita