+86 021 67109909     +86 18017809222

Home » Products » SF6 Instrument & Peralatan » Kapadhetan relay

SGE-100M Series SF6 Kapadhetan gas relay

Description:

Digunakake kanggo ngontrol lan ngawasi Kapadhetan badan SF6 ing kontaner nutup. Punika Applied kanggo SF6 dhuwur voltase Circuit mbobol, ngalih voltase medium, peralatan terisolasi gas (GIS), kabel tegangan dhuwur, trafo lan trafo. Iku cocok kanggo geter kuwat lan kahanan njaba atos ruangan. Iku pas wektune kanggo bocor gas ing peralatan listrik SF6. sinyal weker, sinyal Watesan lan sinyal weker voltase liwat sing ditanggepi kanggo mesthekake operasi aman saka peralatan listrik SF6.

  • Description Product

Feature utama:
1. desain anti-geter Oil-free
2.kompak sealing, kurang saka 1x10-8mbar.1 / s
3.kontak unik desain piranti,
4.Telu saka pasangan kontak
5.desain Humanized saka kothak prapatan
6.stainless steel Nihan Jaga
7. macem-macem joints
8. kenthel, ukuran cilik, korek lan gampang kanggo aplikasi ing macem-macem panginstalan

Paramèter Technical:

sealing

≤1x10-8mbar./s (test gas helium)

HFS Contact

AC 250V 3A DC 250V 0.2A

Anti-geter  

30m / s2

resistance impact

500m / s2

akurasi  

level 1.5 (ing 20 ° C)

Level 2.5 ( -40 ° Error 403 (Forbidden)!!1

403. That’s an error.

Your client does not have permission to get URL /translate_a/t?client=te&v=1.0&tl=jw&sl=en&tk=537311.917871 from this server. That’s all we know. ° C)

apa lingkungan

suhu  -40 ° C ~ + 60 ° C, suhu relatif ≤95% RH

Jumlah kontak

Loro utawa telu saka pasangan

Meksa saka output kontrol

(weker, kapital) kasebut dening pangguna

Protection tingkat

IP65

Insulation

2KV 1min

Contact Us