+86 021 67109909     +86 18017809222

Ngarep » Produk » SF6 Instrument & Peralatan » Kapadhetan relay

SGE-60MS? Relay Jauh saka Kapadhetan Gas SF6 Lan Banyu Mikro

Katrangan:

Iki digunakake kanggo ngontrol lan ngawasi kerapatan gas SF6 (P20 pressure) ing wadhah sing ditutup, nganggo alarm lan kontak ngunci, ditrapake kanggo pemutus sirkuit tegangan tinggi SF6, saklar voltase medium,, kabel voltase dhuwur, trafo lan PT, lan bisa nampilake  isi kapadhetan ing peralatan listrik SF6 kanthi LCD rolling. Liwat mode komunikasi RS485, kapadhetan data transmisi gas SF6 menyang latar mburi kamar ngawasi, liwat latar mburi mesthi bisa ngamati maca relay kepadatan SF6. Produk kasebut uga nduweni pointer kanggo nuduhake kepadatan gas SF6 (P20 pressure).Tekanan P20

  • Description Product

Karakteristik utama

1.Apa Sampeyan Katon Apa Sampeyan:

Ngumpulake data kanthi nggunakake sensor pamindahan, data sing ditularake pancen selaras karo data sing ditampilake relay kapadhetan gas SF6;

2.Ngurangi titik bocor:

Sensor tekanan tradisional punika ora digunakake, bolongan ora perlu dibukak ing jalur gas, mula poin bocor dikurangi;

3.data kasebut nyata lan akuisisi data efektif;

mode sensor tekanan lan sensor suhu ing seni sadurunge ditinggal, lan sensor pamindahan digunakake, saengga data pangukuran nyata relay kapadhetan gas SF6 bisa ditularake kanthi bener, lan sensor tekanan tradisional ora kena pengaruh saka kesalahan sing umum yen angka angka ora akurat nalika saya suwe;

4.Éling fungsi transmisi jarak jauh

Ing kondisi sing katon salaras karo relay kapadhetan gas SF6 tradisional, kajaba output kunci alarm relay kapadhetan gas SF6 tradisional, piranti uga duwe fungsi ngirim data maca pitunjuk menyang latar mburi;

 

parameter Technical

1.Kenceng: tingkat bocor 1x10-8mbar.l / s (moro bocor helium);

2.Resistensi kejut: 20g;

3.ukuran sawetara: 0 ~ 0.2MPa

4.Precision: 1.6% ing 20 , -40 ~ + 60 , 2.5%;

5.apa lingkungan: -40 ~ + 60 ; asor relatif 95% RH;

6.Parameter listrik: Pmax = 30VA; Imax = 1A

7.Nilai perlindungan enklosur: IP65

8.Kinerja isolasi: tahan jampel > 20MΩ, jampel tahan voltase > 2KV, 1min;

9.Parameter bagean transmisi jarak jauh: pasokan tenaga: 24V, konsumsi daya < 2W, komunikasi RS485, protokol komunikasi MODBUS, kacepetan transmisi 9600bps;

Hubungi Kita