+86 021 67109909     +86 18017809222

Home » Products » Aksesoris Breaker Circuit » Koil Solenoid

mbobol Solenoid Coil Kanggo Circuit lan switchgear

Description:

Koil solenoid minangka mekanisme nempelake operasi nutup sirkuit sirkuit,bisa narik maneh kanggo ngoperasikake nutup.Nalika ora dikirim,bisa pop up kanggo nyegah operasi nutup.

  • Description Product

solenoid Koil kanggo sirkuit mbobol lan switchgear

Gulungan solenoid jinis iki biasane ditrapake ing circuit breaker(jinis:ZN63)VS1 lan PT handcart minangka ngalih Circuit mbobol ing modul kontrol.
Iki jinis nutup Koil (nilai nutup elektromagnet) wis inti-mimpin, utamané dening kumparan, inti obah, soyo tambah basa, spring bali lan ing.
Seluk-beluk punika Pabrik sampurna, kinerja dipercaya, urip dawa, suhu dhuwur.

1.bagean ing sirkuit sirkuit VS1(ZN63-12),Kode pos
2.digunakake ing medium & dhuwur voltase
3.kualitas apik
4.apik sawise-sale layanan

paramèter saka solenoid Koil

Koleksi Magnetic
Material hard Magnetik materi
voltase AC 220V /DC 110V
aplikasi on sirkuit mbobol ZN63(VS1),PT handcart
Teknik 100000 kaping

 

solenoid Koil kanggo sirkuit mbobol lan switchgear

coil solenoid kanggo breaker circuit lan switchgear

coil solenoid kanggo breaker circuit lan switchgear

coil solenoid kanggo breaker circuit lan switchgear

coil solenoid kanggo breaker circuit lan switchgear

 

Babagan awake dhewe

We are beluk ing nyediakake voltase medium lan dhuwur voltase Circuit mbobol lan komponen switchgear, kayata 12KV, 24 KV, 36KV lan 40.5KV ditempelake silinder,rod operasi terisolasi,tambahan sirkuit soket,nglawan,Papan mbobol sirkuit,panel mbobol sirkuit,Koil solenoid lan liya-liyane. Komponen iki ditrapake ing 630A, 1250A, 2500A, 3150A lan 4000A VS1 (ZN85-40.5) mbobol sirkuit lan KYN28A-12 lan KYN61 dhuwur voltase switchgear.

Contact Us