+86 021 67109909     +86 18017809222

Home » Products » Embedded Pole

Solid Pole Kanggo vakum Circuit mbobol EEP3-12-1600 / 1250-31.5

Description:

Pole ngalangi karo resin epoxy,digawe dening casting interrupters vakum,utama tumindak sirkuit lan bagean soyo tambah karo epoxy menyang bagéan integral.

  • Description Product

ngalangi Pole kanggo vakum sirkuit mbobol EEP3-12-1600 / 1250-31.5

model Ora: EEP3-12-1600 / 1250-31.5
Pole ngalangi wis kaluwihan ing ngisor iki
1.banget asli rangkep tradisional, dibandhingake nomer Pole kolom part ngalangi nomer akeh ngurangi, dirijen puteran lumahing dening enem grup suda kanggo 3 kelompok, nyambungake bolt dening wolung suda kanggo 1 ~ 3, (ndeleng rata 7) struktur prasaja apik nemen linuwih saka mbobol sirkuit
2.Amarga kamar vakum busar Pengarang iki ditempelake menyang materi ngalangi, supaya ora perlu kanggo nindakake apa luwih Processing, ngalangi segel Pole kolom bisa entuk kakuwatan dielektrik dhuwur; Vacuum arcing kamar iki ditempelake menyang bahan padhet, lingkungan njaba banget asli ing pengaruh vakum arcing kamar iki suda kanggo paling.

Pole padat kanggo pemecah sirkuit vakum EEP3-12-1600 / 1250-31.5

Informasi kanggo kutub padhet

Saka pangembangan insulations ing mangsa,iku bisa dipérang dadi telung generasi:online, jampel komposit lan padhet lan diarani insulasi padhet tegese kutub padhet,kang bisa makili kamajuan gedhe saka jampel ing vakum breakers.Since epoxy bisa digunakake kanggo ngganti insulating lan mechanical ndhukung,Mulane ing mangsa dadi kompak lan prasaja lan bisa kanggo layanan ing lembab lan mbledug conditions.When ing insulations external satunggaling ruang miniatur kondisi online gagal kanggo nepaki panjalukan saka specifications,mulane cagak solid saiki banjur dadi salah sawijining cara sing paling bisa ditrapake ing lapangan pemisahan voltase medium ngarep utawa luar negeri.

Contact Us