+86 021 67109909     +86 18017809222

Home » Products » Aksesoris Insulation » Contact kothak seri

SP104 CH3-12 / 208 Epoxy Resin Contact Box Kanggo Switchgear

Description:

SP104 CH3-12 / 208 Epoxy Resin Contact Box Kanggo Switchgear

  • Description Product
  • SP104 CH3-12 / 208 Epoxy Resin Contact Box kanggo Switchgear

    item No: SP104

    Description:

    1. Prodhuk adopts materi resin epoxy

    2. Iku hasil tingkat dhuwur saka jampel, kakiyatan lan stabilitas.

    3. Menehi specifications beda adhedhasar ukuran saiki elektrik kanggo pilihan pangguna

    4. Kothak kontak iki kawangun dening epoxy karo APG Teknologi

    Details:

    Size: Minangka saben requirement customer kang
    warna: abang
    technique: Handmade
    packing: Minangka saben requirement customer kang
    MOQ: 10pcs
    port Loading: Shanghai / Ningbo
    Syarat-syarat pembayaran: L / C,T / T, Western Union
    wektu kiriman: kalebu 20 dina, gumantung ing jumlahe
    tambahan:

    1. OEM olèh

    2. kualitas & pas wektune layang

    3. rega cukup

 

SP104 CH3-12 / 208 Epoxy Resin Contact Box kanggo Switchgear

item No: SP104

LY104 CH3-12 / 208 Epoxy Resin Contact Box kanggo Switchgear

SP104 CH3-12 / 208 Epoxy Resin Contact Box kanggo Switchgear

Ditrapake Environment Work:

1. instalasi Indoor.
2. Altitude: ≤1000m.
3. suhu sekitar: +40°C ~ 5°C.
4. Asor relatif ora bakal luwih saka 85% ing 20°suhu sekitar C.
5. ora ana gas, beluk utawa bledug sing bisa nemen mengaruhi jampel saka kothak kontak,ora inti mbledhos utawa korosif

Babagan awake dhewe:

We are beluk ing epoxy resin voltase medium lan HVcomponents, kayata 12KV, 24 KV, 36KV lan 40.5KV switchgear TG3 wall Bushing, kothak contactor, insulators, transducers. 630A, 1250A, 2500A, 3150A lan 4000A contactor kothak, kontak klub, kontak fix, kontak lengen lan kontak rahang. 630A lan 1250A VS1 Circuit mbobol. 630A lan 1250A ZN85-40.5 Circuit mbobol. 12KV lan 24KV bumi ngalih. KYN28A-12 lan KYN61 dhuwur voltase komponen switchgear!

Kita bakal menehi kualitas lan rega!

Contact Us