+86 021 67109909     +86 18017809222

Home » Products » Aksesoris Insulation » Contact kothak seri

SP103 CH3-12 / 190 Insulation Contact Box Kanggo Switchgear

Description:

SP103 CH3-12 / 190 Insulation Contact Box Kanggo Switchgear

  • Description Product

SP103 CH3-12 / 190 Insulation Contact Box kanggo Switchgear

item No: SP103

Description:

1. Prodhuk adopts materi resin epoxy

2. Iku hasil tingkat dhuwur saka jampel, kakiyatan lan stabilitas.

3. Menehi specifications beda adhedhasar ukuran saiki elektrik kanggo pilihan pangguna

4. Kothak kontak iki kawangun dening epoxy karo APG Teknologi

Details:

Size: Minangka saben requirement customer kang
warna: abang
technique: APG
packing: Minangka saben requirement customer kang
MOQ: 10pcs
port Loading: Shanghai / Ningbo
Syarat-syarat pembayaran: L / C,T / T, Western Union
wektu kiriman: kalebu 20 dina, gumantung ing jumlahe
tambahan:

1. OEM olèh

2. kualitas & pas wektune layang

3. rega cukup

 

SP103 CH3-12 / 190 Insulation Contact Box kanggo Switchgear

item No: SP103

LY103 CH3-12 / 190 Insulation Contact Box kanggo Switchgear

SP103 CH3-12 / 190 Insulation Contact Box kanggo Switchgear

Ditrapake Environment Work:

1. instalasi Indoor.
2. Altitude: ≤1000m.
3. suhu sekitar: +40°C ~ 5°C.
4. Asor relatif ora bakal luwih saka 85% ing 20°suhu sekitar C.
5. ora ana gas, beluk utawa bledug sing bisa nemen mengaruhi jampel saka kothak kontak,ora inti mbledhos utawa korosif

Kaluwihan kita:

1, We sing specialized ing dodolan jampel electrical dhuwur-voltase produk: kothak kontak, piring mlengkung, insulator, sensor, wall Bushing, kontak lengen Bushing, silinder terisolasi lan tabung.

2. kontrol kualitas ketat lan layanan sawise-sales banget.

3. Kadinas Experienced njawab kabeh pitakonan Panjenengan ing Inggris lancar.

3. desain selaras cumawis. OME&Potongan sing tampi.

4. solusi eksklusif lan unik bisa diwenehake kanggo customer kita déning insinyur kita uga dilatih lan profesional lan tenaga.

Contact Us