+86 021 67109909     +86 18017809222

Home » Products » Circuit Breaker Contact » kontak flat

SPA401 400A Extension Spring Flat Contact Kanggo Circuit Breaker

Description:

iku wis papat umum specifications,rated saiki saka 400A,630A, 1600A

1.dirating saiki kontak tulip: 400A

2.materi: tembaga dilapisi karo kontak salaka 3.tulip digunakake ing mangsa sirkuit

 

  • Description Product

400A Extension Spring Flat Contact kanggo Circuit Breaker

GC6  seri Extension Spring Flat Contact bisa dadi digunakake kanggo vakum sirkuit mbobol.

iku wis papat umum specifications,rated saiki saka 400A,630A, 1600A

1.dirating saiki kontak tulip: 400A

2.materi: tembaga dilapisi karo kontak salaka 3.tulip digunakake ing mangsa sirkuit

.Digawe saka luwih 99.9% tabung tembaga T2 murni, ngatur kekandelan saka lapisan perak 1- Kualitas non-Magnetik Ring-shaped spring stainless karo meksa saben, supaya eddy ing; 2- 2.85kekandelan mm saka T2 copper..We bisa desain lan Pabrik miturut pelanggan gambar lan requirement.  3- Bisa ngatur tartamtu nutupi salaka kekandelan dhuwur, gurantee kekandelan saka lapisan perak, resistance abrasion dhuwur; 4- Discoloring perawatan bukti, supaya nempel disebabake oksidasi nutupi perak; 5- We are ISO9001:2000, ISO14001:2004 perusahaan certificated, gadhah Processing kuat kualitas miturut syarat ABB

saiki dirating 400A
Contact agul-agul 8pcs
kekandelan Contact plate 6mm
ambane selipan 22±2
wektu kiriman 15dina
Jumlahe minimal 10pcs
syarat-syarat pembayaran T / T, L / C,Western Union
LYA401 400A Extension Spring Flat Contact kanggo Circuit Breaker

SPA401 400A Extension Spring Flat Contact kanggo Circuit Breaker

About us:

We sing Seluk-beluk ing epoxy resin medium voltage lan dhuwur&nbsvoltasege komponen, kuwi minangka 12KV, 24 KV, 36KV

and 40.5KVswitchgear Bushing, contactor kothak, insulators, transducers. 630A, 1250A, 2500A, 3150A&nblanand

4000A contactor kothak,klub contact, ndandani contact, lengkontak;contact lan extension spring flat Contact kanggo Sirkuit

Mbobol. 630A and 1250A VS1 circuit breaker.630A and 1250A ZN85-40.5 sirkuit mbobol. 12KV alannbsp;24KV

bumi ngalih. KYN28A-12 lan KYN61 dhuwur voltase switchgear komponen!

We bakal menehi sampeyan paling kualitas lan rega!

 

Contact Us