+86 021 67109909     +86 18017809222

Home » Products » Circuit Breaker Contact » kontak flat

SPA304 1600A Spring Flat Contact Kanggo VCB

Description:

kontak VCB flat sing digunakake ing sirkuit vakum mbobol minangka piranti ngisolasi.

  • Description Product

1600A kontak spring warata kanggo VCB

GC8 seri spring jinis flat kontak saget dadi digunakake kanggo vakum sirkuit mbobol.

iku wis papat umum specifications,rated saiki saka 630A,1000A,1250A, 1600A .

1.dirating saiki kontak tulip: 1600A

2.materi: tembaga dilapisi karo kontak salaka 3.tulip digunakake ing mangsa sirkuit

.Digawe saka luwih 99.9% tabung tembaga T2 murni, ngatur kekandelan saka lapisan perak 1- Kualitas non-Magnetik Ring-shaped spring stainless karo meksa saben, supaya eddy ing; 2- 2.85kekandelan mm saka T2 copper..We bisa desain lan Pabrik miturut pelanggan gambar lan requirement.  3- Bisa ngatur tartamtu nutupi salaka kekandelan dhuwur, gurantee kekandelan saka lapisan perak, resistance abrasion dhuwur; 4- Discoloring perawatan bukti, supaya nempel disebabake oksidasi nutupi perak; 5- We are ISO9001:2000, ISO14001:2004 perusahaan certificated, gadhah Processing kuat kualitas miturut syarat ABB.

saiki dirating 1600A
Contact agul-agul 32pcs
kekandelan Contact plate 10mm
ambane selipan 34±2
wektu kiriman 15dina
Jumlahe minimal 10pcs
syarat-syarat pembayaran T / T, L / C,Western Union
LYA304 1600A kontak spring warata kanggo VCB

SPA304 1600A kontak spring warata kanggo VCB

About us:

We sing Seluk-beluk ing epoxy resin medium voltage and dhuwur&nbsvoltasege komponen, kuwi minangka 12KV, 24 KV, 36KVlansp;and 40.5KV

switchgear Bushing, contactor box, insulators, transducers. 630A, 1250A, 2500A, 3150A lan 4000A contactor kothak,

klub contact, ndandani contact, lengen contact and flkontak;contact kanggo VCB .630A and 1250A VS1 sirkuit mbobol. 630A&nbslannd 1250AAnbsp;ZN85-

40.5 sirkuit mbobol. 12KV and 24KV bumi ngalih. KYN28A-12 alannbsp;KYN61 dhuwur voltase switchgear komponen!

We bakal menehi sampeyan paling kualitas lan rega!

Contact Us