+86 021 67109909     +86 18017809222

Home » Products » Circuit Breaker Contact » kontak flat

SPA407 GC6 1600A Contact Finger Kanggo VCB

Description:

driji kontak VCB digunakake ing sirkuit vakum mbobol minangka piranti ngisolasi.

  • Description Product

SPA407 GC6 1600A driji kontak kanggo VCB

1.Certification:ISO9001:2000 2.Dianggo:Vacuum Circuit Breaker glathi 3.Contact:32kekandelan plate pcs 4.Contact:12mm 5.rated saiki kontak tulip: 1600A

6.materi: tembaga dilapisi karo kontak 7.tulip salaka digunakake ing mangsa sirkuit

Digawe saka luwih 99.9% tabung tembaga T2 murni, ngatur kekandelan saka perak nutupi kualitas 1.dhuwur non-Magnetik spring stainless Ring-shaped karo meksa saben, supaya eddy ing; 2. 2.85kekandelan mm saka T2 copper..We bisa desain lan Pabrik miturut pelanggan gambar lan requirement.  3. Bisa ngatur tartamtu nutupi salaka kekandelan dhuwur, gurantee kekandelan saka lapisan perak, resistance abrasion dhuwur; 4.Discoloring perawatan bukti, supaya nempel disebabake oksidasi nutupi perak; 5. We are ISO9001:2000, ISO14001:2004 perusahaan certificated, gadhah Processing kuat kualitas miturut syarat ABB

saiki dirating 1600A
Contact agul-agul 32pcs
kekandelan Contact plate 12mm
ambane selipan 34±2
aplikasi Vacuum Circuit mbobol
LYA407 GC6 1600A driji kontak kanggo VCB

SPA407 GC6 1600A driji kontak kanggo VCB

About us:

We sing Seluk-beluk ing epoxy resin medium voltage and dhuwur&nbsvoltasege komponen, kuwi minangka 12KV, 24 KV, 36KVlansp;and 40.5KV

switchgear Bushing, contactor box, insulators, transducers. 630A, 1250A, 2500A, 3150A lan 4000A contactor kothak,

klub contact, ndandani contact, lengkontak;contact and  driji kontak kanggo VCB . 630A land 1250A VS1 sirkuit mbobol. 630AA

and 1250A ZN85-40.5 sirkuit mbobol. 12KV and 24KV bumi ngalih. KYN28A 12 anlanbsp;KYN61 dhuwur voltase

switchgear komponen!We bakal menehi sampeyan paling kualitas lan rega!

Contact Us