+86 021 67109909     +86 18017809222

Home » Products » Circuit Breaker Contact » kontak flat

SPA405 GC6 1250A elastis Spring Flat kontak kanggo VCB

Description:

VCB lentur Spring Flat Contact digunakake ing sirkuit vakum mbobol minangka piranti ngisolasi.

  • Description Product
  • 1.Certification:ISO9001:2000 2.Dianggo:Vacuum Circuit Breaker glathi 3.Contact:24kekandelan plate pcs 4.Contact:10mm 5.rated saiki kontak tulip: 1250A

    6.materi: tembaga dilapisi karo kontak 7.tulip salaka digunakake ing mangsa sirkuit

    Digawe saka luwih 99.9% tabung tembaga T2 murni, ngatur kekandelan saka perak nutupi kualitas 1.dhuwur non-Magnetik spring stainless Ring-shaped karo meksa saben, supaya eddy ing; 2. 2.85kekandelan mm saka T2 copper..We bisa desain lan Pabrik miturut pelanggan gambar lan requirement.  3. Bisa ngatur tartamtu nutupi salaka kekandelan dhuwur, gurantee kekandelan saka lapisan perak, resistance abrasion dhuwur; 4.Discoloring perawatan bukti, supaya nempel disebabake oksidasi nutupi perak; 5. We are ISO9001:2000, ISO14001:2004 perusahaan certificated, gadhah Processing kuat kualitas miturut syarat ABB

    saiki dirating 1250A
    Contact agul-agul 24pcs
    kekandelan Contact plate 10mm
    ambane selipan 34±2
    aplikasi Vacuum Circuit mbobol

 

LYA405 GC6 1250A spring lentur kontak warata kanggo VCB

SPA405 GC6 1250A spring lentur kontak warata kanggo VCB

About us:

We sing Seluk-beluk ing epoxy resin medium voltage and dhuwur&nbsvoltasege komponen, kuwi minangka 12KV, 24 KV, 36KVlansp;and 40.5KV

switchgear Bushing, contactor box, insulators, transducers. 630A, 1250A, 2500A, 3150A lan 4000A contactor kothak,

klub contact, ndandani contact, lengen contact andelastic spring flkontak;contact kanggo VCB . 630A lan 1250A Circuit VS1 mbobol.

630A and 1250A ZN85-40.5 sirkuit mbobol. 12KV and 24KV bumi ngalih. KYN28A-12 anlanbsp;KYN61 dhuwur voltase

switchgear komponen!We bakal menehi sampeyan paling kualitas lan rega!

Contact Us