+86 021 67109909     +86 18017809222

Home » Products » Circuit Breaker Contact » kontak flat

SPA510 WCD- 510 12sheets longitudinal Rotary Contact Kanthi

Description:

WCD-510Longitudinal kontak Rotary karo 12 sheets sing aksesoris konduktif sing digunakake ing dhuwur voltase sirkuit vakum mbobol,

  • Description Product

WCD- 510 kontak Rotary longitudinal karo 12sheets

saiki dirating 1250A
Material Union tembaga
aplikasi vakum Circuit mbobol
Jumlahe minimal 12pcs
Syarat-syarat pembayaran T / T, L / C, Western
WCD- 510 kontak Rotary longitudinal karo 12sheets

WCD- 510 kontak Rotary longitudinal karo 12sheets

WCD- 510 kontak Rotary longitudinal karo 12sheets

Contact Us