+86 021 67109909     +86 18017809222

Home » Products » Aksesoris switchgear » kunci elektromagnetik

voltase switchgear SPD101 Latching elektromagnet Kanggo High

Description:
  • 1.Kualitas lan useage dawa
  • 2.layang Fast ing 10 dina
  • 3.Manufaktur Professional
  • 4.Magnetik pasukan
  • 5A part ing sirkuit mbobol VS1(ZN63-12),PT handcart
  • 6.Gunakake ing medium & dhuwur voltase
  • 7.kualitas apik
  • 8.Good sawise-sale layanan
  • Description Product

SPD101 Latching elektromagnet kanggo switchgear dhuwur voltase

Keterangan

  • 1.Kualitas lan useage dawa
  • 2.layang Fast ing 10 dina
  • 3.Manufaktur Professional
  • 4.Magnetik pasukan
  • 5A part ing sirkuit mbobol VS1(ZN63-12),PT handcart
  • 6.Gunakake ing medium & dhuwur voltase
  • 7.kualitas apik
  • 8.Good sawise-sale layanan

Description

 Jinis latching elektromagnet utamané aplikasi ing mbobol sirkuit(jinis:ZN63-12)VS1 lan PT handcart minangka ngalih Circuit mbobol ing modul kontrol.

Iki jinis nutup Koil (nilai nutup elektromagnet) wis inti-mimpin, utamané dening kumparan, inti obah, soyo tambah basa, spring bali lan ing.

Seluk-beluk punika  Pabrik sampurna, kinerja dipercaya, urip dawa, suhu dhuwur.

1. voltase apa: DC 220V, 110V
2.kontak tambahan: saiki ≤ 3A
3.saiki = 6A (ngunci mbobol sirkuit)

Informasi aplikasi

 The SPD101 latching elektromagnet utamané cocok kanggo dhuwur voltase switchgear kabinèt kabutuhan lawang njero ruangan posisi Ngunci sadurunge lan sawise implementasine interlock, piranti ngunci misoperation nyegah, iku sawijining generasi daya lan sumber departemen indispensable.

 

SPD101 Latching elektromagnet kanggo switchgear dhuwur voltase

LYD101 Latching elektromagnet kanggo switchgear dhuwur voltase

SPD101 Latching elektromagnet kanggo switchgear dhuwur voltase

item parameter
dirating voltase 220, 110V,DC
tambahan kontak saiki≤3A
saiki 6A
Pakaryan stroke 7mm
Tindakan kudu tumindak minangka the apa voltage punika witjaksono kanggo utawa luwih saka ing% the&nbvoltased voltage
Service urip 50000 kaping
Insulation resistance >100MΩ
dhuwur meksa 2.5KV,DC
Koleksi mlengkung plate / Lurus plapiring
Material: hard Magnetik materi
bobot 50-100g
Contact Us