+86 021 67109909     +86 18017809222

Home » Products » Aksesoris Insulation » Contact kothak seri

Piring Serangga Spin SPW104 Epoxy Benteng Kanggo Switchgear ABB

Description:

 Piring Serangga Spin SPW104 Epoxy Benteng Kanggo Switchgear ABB

  • Description Product

Plate Insulasi Benteng Epoxy SPW104 Benteng kanggo Switchgear ABB

item No: SPW104

Description:

1. Prodhuk adopts materi resin epoxy dening teknologi APG

2. Iku hasil tingkat dhuwur saka jampel, kakiyatan lan stabilitas.

3. Kanthi katon becik, derajat mbukak mlengkung sing luwih, digunakake digunakake ing ABB Switchgear

4. Menehi specifications beda adhedhasar ukuran saiki elektrik kanggo pilihan pangguna, lan didol uga loro ing ngarep lan luar negeri,

Details:

Size: 558*412*120
warna: abang coklat
Certification Product: CE lan ISO 9001:2000
voltase dirating: 40.5kV
MOQ: 1pcs
port Loading: Shanghai / Ningbo
Syarat-syarat pembayaran: L / C,T / T, Western Union
wektu kiriman: kalebu 20 dina, gumantung ing jumlahe
packing: 1.Saben siji wis kebungkus karo film plastik
2.Dikempalken ing cartons
3.Cartons sing nutup ing kothak kayu-kayuan
4.Ing kasus sing kaiket karo sabuk wesi externally

 

Plate Insulasi Benteng Epoxy SPW104 Benteng kanggo Switchgear ABB

item No: SPW104

Lempeng Plot Penebat Benteng LYW104 Layer kanggo ABB Switchgear

Plate Insulasi Benteng Epoxy SPW104 Benteng kanggo Switchgear ABB

proses teknologi:

1. Adopts epoxy resin meksa otomatis pakaryan gel sing dadi APG pakaryan Pabrik. Product ayu, machine, kinerja Listrik Pas.

2. Adopts kateguhan dhuwur resin epoxy Pabrik , kemampuan Machine banget, Lan adopts reaksi kurang sistem kegiatan resep , solidifies Material alon , Product kaku awak kurang. nambah lapangan maksimum produk kemampuan mesin.

3. Nambahaké aktif silika tipis wêdakakêna, luwih ningkatake resins epoxy kemampuan mesin, Kathah njamin insulate long-term tetep kinerja insulate elektrik apik ing lingkungan karya udan.

4. Nambah werna organik, werna produk lan padhang luster, Ora nyuda kinerja serangga produk

Contact Us