+86 021 67109909     +86 18017809222

Home » Products » Aksesoris Insulation » Insulator lan sensor

Steg Sensor Tinggi voltase standing SPC358

Description:

1. insulators cast resin epoxy, sensor, nyambung karo piranti tampilan daya, digunakake ing aplikasi switchgear.

2. Digawe saka resin epoxy, wis rampung liwat proses rumit.

3. Epoxy casting resin vakum, APG epoxy meksa resin gelatin, tatanan gel silika Cairan, kita tansah Penyetor Kalidad produk.

4. Sampeyan bisa dideteksi dening X-ray instrument, sijine piranti Biro, Cycle termal Machine Test.

5 Menehi specifications beda adhedhasar ukuran saiki elektrik kanggo pilihan pangguna, lan didol uga loro ing ngarep lan luar negeri.

  • Description Product

Sensor tegang switchgear voltase dhuwur SPC358

item No: SPC358

fitur:

1. insulators cast resin epoxy, sensor, nyambung karo piranti tampilan daya, digunakake ing aplikasi switchgear.

2. Digawe saka resin epoxy, wis rampung liwat proses rumit.

3. Epoxy casting resin vakum, APG epoxy meksa resin gelatin, tatanan gel silika Cairan, kita tansah Penyetor Kalidad produk.

4. Sampeyan bisa dideteksi dening X-ray instrument, sijine piranti Biro, Cycle termal Machine Test.

5 Menehi specifications beda adhedhasar ukuran saiki elektrik kanggo pilihan pangguna, lan didol uga loro ing ngarep lan luar negeri.

Details:

model Jeneng: SPC358 / 100*210
Brand: Liyond
Koleksi: Sensor / Transducer /
aplikasi: Tegangan tinggi / switchgear
warna: coklat, abang
Certification Product: CE
voltase dirating: 12kV / 24kv / 40.5kv
MOQ: 50pcs
packing: 1. Saben siji wis kebungkus karo film plastik

 

2. Dikempalken ing cartons utawa kothak kayu-kayuan

3.Ing kasus sing kaiket karo sabuk wesi externally

port Loading: Shanghai  Port / Ningbo  Port
Syarat-syarat pembayaran: L / C,T / T, Western Union
wektu kiriman: kalebu 15 dina, gumantung ing jumlahe
tambahan:

1. OEM olèh

2. kualitas & pas wektune layang

3. rega cukup

4. Ing macem-macem designs lan Keterangan

 

Sensor tegang switchgear voltase dhuwur SPC358

item No: SPC358

Ngadeg sensor dhuwur voltase switchgear LYC358

Sensor tegang switchgear voltase dhuwur SPC358

Babagan awake dhewe:

  • We are beluk ing epoxy voltase medium resin lan komponen dhuwur voltase, kayata 12KV, 24 KV, 36KV lan 40.5KV switchgear Bushing, kothak contactor, insulators, transducers. 630A, 1250A, 2500A, 3150A lan 4000A contactor kothak, kontak klub, kontak fix, kontak lengen lan kontak rahang. 630A lan 1250A VS1 Circuit mbobol. 630A lan 1250A ZN85-40.5 Circuit mbobol. 12KV lan 24KV bumi ngalih. KYN28A-12 lan KYN61 dhuwur voltase komponen switchgear.
  • Kita bakal menehi kualitas lan rega!
Contact Us