+86 021 67109909     +86 18017809222

Home » Products » Aksesoris Insulation » jampel liyane

Telu-posisi Pedhot sambungan Ngalih SPC396

Description:

Telu-posisi Pedhot sambungan Ngalih SPC396

  • Description Product

Description:

1. Prodhuk adopts materi resin epoxy

2. Iku hasil tingkat dhuwur saka jampel, kakiyatan lan stabilitas.

3. Menehi specifications beda adhedhasar ukuran saiki elektrik kanggo pilihan pangguna

 

Ditrapake Environment Work:

1. instalasi Indoor.
2. Altitude: ≤1000m.
3. suhu sekitar: +40°C ~ 5°C.
4. Asor relatif ora bakal luwih saka 85% ing 20°suhu sekitar C.
5. ora ana gas, beluk utawa bledug sing bisa nemen mengaruhi jampel saka kothak kontak, ora inti mbledhos utawa korosif

Putus sambungan kaping telu LYC396

Contact Us