+86 021 67109909     +86 18017809222

Home » Products » Aksesoris Insulation » jampel liyane

Tie Rod Payung Koleksi dhuwur voltase switchgear SPC404

Description:

Tie Rod Payung Koleksi dhuwur voltase switchgear SPC404

  • Description Product

Description:

1. Prodhuk adopts materi resin epoxy

2. Iku hasil tingkat dhuwur saka jampel, kakiyatan lan stabilitas.

3. Menehi specifications beda adhedhasar ukuran saiki elektrik kanggo pilihan pangguna

 

Ditrapake Environment Work:

1. instalasi Indoor.
2. Altitude: ≤1000m.
3. suhu sekitar: +40°C ~ 5°C.
4. Asor relatif ora bakal luwih saka 85% ing 20°suhu sekitar C.
5. ora ana gas, beluk utawa bledug sing bisa nemen mengaruhi jampel saka kothak kontak, ora inti mbledhos utawa korosif

Payung rod tungku jinis switchgear voltase dhuwur LYC404

Contact Us