+86 021 67109909     +86 18017809222

Home » Products » Aksesoris Insulation » jampel liyane

Upper terisolasi Cover Vacuum Circuit mbobol SPC434

Description:

Upper terisolasi Cover Vacuum Circuit mbobol SPC434

  • Description Product

Upper terisolasi tutup vakum Circuit mbobol LYC434

item No: LYC434

Description:

1. Prodhuk adopts materi resin epoxy

2. Iku hasil tingkat dhuwur saka jampel, kakiyatan lan stabilitas.

3. Menehi specifications beda adhedhasar ukuran saiki elektrik kanggo pilihan pangguna

Ditrapake Environment Work:

1. instalasi Indoor.
2. Altitude: ≤1000m.
3. suhu sekitar: +40°C ~ 5°C.
4. Asor relatif ora bakal luwih saka 85% ing 20°suhu sekitar C.
5. ora ana gas, beluk utawa bledug sing bisa nemen mengaruhi jampel saka kothak kontak, ora inti mbledhos utawa korosif

Babagan awake dhewe:

We are beluk ing voltase medium lan komponen dhuwur voltase, kayata 12KV, 24 KV, 36KV lan 40.5KV switchgear Bushing, kothak contactor, insulators, transducers. 630A, 1250A, 2500A, 3150A lan 4000A contactor kothak, kontak klub, kontak fix, kontak lengen lan kontak rahang. 630A lan 1250A VS1 Circuit mbobol. 630A lan 1250A ZN85-40.5 Circuit mbobol. 12KV lan 24KV bumi ngalih. KYN28A-12 lan KYN61 dhuwur voltase komponen switchgear!
Kita bakal menehi kualitas lan rega!

 

Penutup sirkuit siram vakum ing ndhuwur SPC434

item No: SPC434

Upper terisolasi tutup vakum Circuit mbobol LYC434

Penutup sirkuit siram vakum ing ndhuwur SPC434

Contact Us