+86 021 67109909     +86 18017809222

Home » Products » Aksesoris switchgear » mekanisme tutup

Mekanisme Upper rana Kanggo 800mm utawa 1000mm jembaré switchgear

Description:

1.Koleksi:5XS.320.012 / 5XS.320.012.1

2.Material: wesi lan lumahing seng

3.Arah:njaba

4.dhuwur voltase switchgear aksesoris

  • Description Product

Mekanik rana sisih ndhuwur kanggo switchgear jembaré 800mm utawa 1000mm

specifications

1.Koleksi:5XS.320.012 / 5XS.320.012.1

2.Material: wesi lan lumahing seng

3.Arah:njaba

4.dhuwur voltase switchgear aksesoris

Description

1.aplikasi: digunakake in the switchgear, the jembaré saka&ingp;the ngalih saget dadi 800mm utawa 1mm0mm.

2.ing rated voltase karo 12kV, 24kV etc.

3.The instalasi nggambar karo the tutup mekanisme. It punika kalih jinis&ningp;onikubsp;it, please duwe manungsa waé.

4.yen iku punika ora cetha cukup, kontak for rincian.It bakal dadi trep forkanggosp;iki.

ora ana. item KODE Qty
1 tengene  8 × S.123.011  1
2 mudhun link amba(tengen)   5 × S.174.004  1
3  papan kurung   8 × S.123.012  2
4  downlinking amba(kiwa)   5 × S.174.003  1
5  mesin cuci 6  GB97.1-85 14
6  mesin cuci 6  GB93-87  8
7  blot M6 * 12  GB5783-86  8
8  sayah kiwa tengen    8 × S.123.011  1
9  blok blok 8  DK-8  4
10  nyambungake welding board    5 × S.174.015.1  2
11  papan kurung   8 × S.123.013  2
12 nuntun bar   8 × S.234.011  2
13  gapura ing ndhuwur   8 × S.320.011(for800mmpanel) 8 × S.320.011.5(for1000mmpanel)  1
14  papan indikator   8 × S.886.013  1
15  papan indikator   8 × S.886.012  1
16  lengen klambi   8 × S.210.011  2

 

Mekanik rana sisih ndhuwur kanggo switchgear jembaré 800mm utawa 1000mm

Mekanik rana sisih ndhuwur kanggo switchgear jembaré 800mm utawa 1000mm

Mekanik rana sisih ndhuwur kanggo switchgear jembaré 800mm utawa 1000mm

No.  item  kode  Qty 
1 Bener nyokong 8XS.123.011 1
2 Mudhun nggandhengake piring(tengen) 5XS.174.004 1
3 Nyokong piring 8XS.123.012 2
4 Mudhun nggandhengake piring(kiwa) 5XS.174.003 1
5 mesin cuci φ6 GB97.1-85 14
6 mesin cuci φ6 GB93-87 8
7 Bolt M6 * 12 GB5783-86 8
8 Ngiwa nyokong 8XS.123.011 1
9 Block kertu DK-8 4
10 Ndamel pranala piring welding 5XS.174.015.1(H = 535, VD4、31.5KA) 2
5XS.174.015.2(H = 465, ing padha minangka VD4、31.5KA)
5XS.174.015.3 (H = 555,ing padha minangka VS1)
11 Nyokong piring 8XS.123.013 2
12 guide rod 8XS.234.011 2
12 Upper rana 8XS.320.011(kanggo 800mm ambane kabinèt) 1
8XS.320.011.5(kanggo 1000mm ambane kabinèt)
14 Mlebu 8XS.886.013 1
15 Mlebu 8XS.886.012 1
16 Mungkasi kerah 8XS.210.011 2
Contact Us