+86 021 67109909     +86 18017809222

Home » Products » Embedded Pole

Vacuum Embedded Pole Kanggo Vacuum Circuit mbobol 24kV EEP-24 / 2000-31.5

Description:

Pola sing dipasang kanthi vakum,utawa disebut interrupter vakum karo resin epoxy,digawe dening casting interrupters vakum,utama tumindak sirkuit lan bagean soyo tambah karo epoxy menyang bagéan integral.

  • Description Product

model Ora: EEP-24 / 2000-31.5 

Vacuum ditempelake Pole karo resin epoxy,digawe dening casting interrupters vakum,utama tumindak sirkuit lan bagean soyo tambah karo epoxy menyang bagéan integral. The interrupters vakum, Nanging,kudu enveloped uga karo melu tipis jaket karet Silicon sadurunge proses sing.

paramèter saka ditempelake silinder 

MAIN TECHNICAL SPESIFIKASI UNIT SPESIFIKASI
2000
dirating voltase kV 24
dirating saiki A 2000
dirating frekuensi Hz 50/60
Short-dadi (1min) daya frekuensi tahan voltase  kV 65(79)
Lightning rangsang tahan voltase kV 125(145)
dirating short-circuit breaking saiki Ka 31.5
dirating puncak tahan saiki Ka 80
dirating short-circuit nggawe saiki Ka 80
dirating short-wektu tahan saiki Ka 31.5
dirating dadi saka short-circuit S 4
dirating breaking saiki saka single kapasitor bank A 400
dirating breaking saiki saka back kanggo&nbaliback kapasitor bank A 400
dirating operasi urutan o-0.3S-co180S-co
Breaking operasi saka rated singkat sirkuit breakingg saiki wektu 20
Teknik toleransi wektu 10000
Contact poto-cedhak pasukan N 100±50 
force dibutuhake kanggo terus kontak mbukak ing lengkap stroke N 200±50 
Sirkuit resistance ing ngisor watesan saka rated kontak pasukan ≤ 20 
Contact watesan erosi mm 3
gas meksa nang vakum interrupter Pa ≤ 1X10-3 
sebagean discharge pc ≤ 5 
bobot saka obah bagean kg
bobot saka vakum interrupter ditempelake cagak kg

Teknik data dibutuhake kanggo ing dicocogaké vakum switchgear

MAIN TECHNICAL SPESIFIKASI UNIT SPESIFIKASI
    2000
clearance antarane mbukak kontak mm 13±1 
rata-rata opening kacepetan m / s 1.30±0.2 
rata-rata nutup kacepetan m / s 0.7±0.2 
dirating kontak meksa N 4500±200 
Contact sehat dadi ing nutup operasi ms ≤ 2 
metu of simultaneity saka kontak nutup lan opening ms ≤ 2 
sehat bali amplitudo saka opening kontak mm ≤ 2 

 

informasi kanggo vakum ditempelake Pole

Saka pangembangan insulations ing mangsa,iku bisa dipérang dadi telung generasi:online, jampel gabungan lan ngalangi lan supaya disebut-jampel ngalangi tegese Pole vakum ditempelake,kang bisa makili kamajuan gedhe saka jampel ing vakum breakers.Since epoxy bisa digunakake kanggo ngganti insulating lan mechanical ndhukung,Mulane ing mangsa dadi kompak lan prasaja lan bisa kanggo layanan ing lembab lan mbledug conditions.When ing insulations external satunggaling ruang miniatur kondisi online gagal kanggo nepaki panjalukan saka specifications,Mulane vakum ditempelake Pole sing ngenalaken lan saiki dadi salah siji saka cara paling ditrapake ing lapangan mangsa voltase medium salah siji ing ngarep utawa luar negeri.

teken kutub sing dipasang kanthi vakum kanggo pemecah sirkuit vakum 24kV EEP-24 / 2000-31.5

Contact Us