+86 021 67109909     +86 18017809222

Home » Products » Vacuum Circuit Breaker » 12kV Indoor Vacuum Circuit Breaker

VBI-12 Tangan Lingkungan Vakum Luwih jero ruangan VBI-12

Description:

VBI-12 jero ruangan vakum ing njero ruangan vakum ing jero ruangan yaiku AC 50Hz telung tahap,Voltase dipasang ing jero ruangan 12KV,Kanggo perusahaan industri lan pertambangan, tanduran listrik lan pengganti minangka tujuan peralatan kontrol lan perlindungan listrik, lan kanggo asring operasi ing papan.

  • Description Product

BREAKER KANGGO VBI-12KV VACUUM

ringkesan

VBI-12 jero ruangan vakum ing njero ruangan vakum ing jero ruangan yaiku AC 50Hz telung tahap,Voltase dipasang ing jero ruangan 12KV,Kanggo perusahaan industri lan pertambangan, tanduran listrik lan pengganti minangka tujuan peralatan kontrol lan perlindungan listrik, lan kanggo asring operasi ing papan.

Main Technical specification

ora ana. jeneng unit data
1 voltase dirating KV 12
2 tingkat jampel dirating 1min Frekuensi daya tahan voltase 42
Dirating kilat rangsang tahan voltase 75
3 saiki dirating A 630 1250 2000 3150
4 Dirating short circuit bejat saiki KA 20 25 31.5 40
5 Rintingan sirkuit cekak pungkasan lan saiki nutup (puncak) 50 63 80 100
6 Saiki dinamis dinamis (puncak) 50 63 80 100
7 Saiki stabilitas termal saiki (rms) 20 25 31.5 40
8 Rated short circuit wektu kaping istirahat wektu 50 20
9 Wektu stabilitas termal S 4
10 Dirating urutan operasi / O-0.3S-CO-180S-CO
11 urip Teknik wektu 10000
12 Rated bank kapasitor siji sing saiki A 630
13 Rated bali menyang bank bali kapasitor mburi 400

 

 

VBI-C sisih dipasang vakum Circuit mbobol

 

Kaluwihan kita:

1, We sing specialized ing dodolan jampel electrical dhuwur-voltase produk.

2, kontrol kualitas ketat lan layanan sawise-sales banget.

3. Kadinas Experienced njawab kabeh pitakonan Panjenengan ing Inggris lancar.

3. desain selaras cumawis. OME&Potongan sing tampi.

4. solusi eksklusif lan unik bisa diwenehake kanggo customer kita déning insinyur kita uga dilatih lan profesional lan tenaga.

Contact Us