+86 021 67109909     +86 18017809222

Home » Products » Aksesoris Insulation » Nyekat tabung lan silinder

VS1-12 3150A Isolasi Cylinder Kanggo Embedded cagak SPC161

Description:

VS1-12 3150A Isolasi Cylinder Kanggo Embedded cagak SPC161

  • Description Product

VS1-12 3150A Isolasi Cylinder kanggo Embedded cagak SPC161

item No: SPC161

Description:

VS1 (ZN63)-12 jinis Side instalasi njero ruangan dhuwur voltase sirkuit vakum mbobol punika Indoor dhuwur voltase switchgear, Ditrapake kanggo dirating voltase 12kv, frekuensi 50Hz sistem telung phase,pangayoman Listrik lan kontrol nggunakake vakum Circuit mbobol minangka asil saka kaluwihan khusus, ing tartamtu perlu kanggo operasi Kerep ing dirating saiki utawa short-circuit saiki bejat akeh panggonan.

aplikasi

Ing macem-macem jampel lan sensor kadhaptar ing sampel kabeh nganggo epoxy vakum teknologi pouring siji-wektu ngecor, jinis rod jampel narik, Bushing, kothak kontak, insulating silinder lan lonceng omah etc nganggo teknologi APDA kanggo ngecor (mayoritas).nalika, sawetara produk nganggo SMC,DMC instauration alkyd mode plastik nggedhekake kanggo compacting ngecor. Kabeh produk sing Applied kanggo volt switchboard 3.6 ~ 40.5KV agêng-gedhe, kanggo sawetara produk lan specification ukuran ndhuweni requirement khusus, bisa dirancang lan diprodhuksi miturut dikarepake pengguna.

Panggunaan kondisi lingkungan:

1. suhu sekitar: ora luwih saka +40 °C, ora kurang saka -40&deC;C

2. Altitude: ora ngluwihi 2000m.

3. asor relatif: saben dina saka ora luwih saka 95%, sasi rata-rata saka ora luwih saka 90%. Jenuh tekanan uap grafik saka ora luwih saka 2.2 × 103MPa, sasi rata-rata ora luwih saka 1.8 × 1MPaPa.

4. kakiyatan lindhu: ora luwih saka wolu.

5. Ora geni, resiko bledosan, reged serius, karat kimia, uga panggonan geter kuat.

 

VS1-12 3150A Isolasi Cylinder kanggo Embedded cagak SPC161

item No: SPC161

VS1-12 3150A Isolasi Cylinder kanggo Embedded cagak LYC161

VS1-12 3150A Isolasi Cylinder kanggo Embedded cagak SPC161

Details

1. Radius saka katon metu iku 0.2, wong sing 0.4
2. Lightning rangsang tahan volt: 48kV
3. kekuatan tensile: luwih saka 60MPa
4. kekuatan compressive: luwih saka 160MPa
5. mlengkung kekuatan: luwih saka 115MPa
6. kekuatan impact: luwih saka 10KJ / m2
7. Brinell atose: luwih saka 25HB
8. Ing resistance Insulation normal: luwih saka 10000MΩ
9.Jampel silinder digawe saka Epoxy Resin dening teknologi APG, ing silinder jampel tanpa nggowo pengaruh saka properti mechanical lan electrical

Contact Us