+86 021 67109909     +86 18017809222

Home » Products » Vacuum Circuit Breaker » 24KV Vacuum Circuit Breaker

VS1-24 Indoor High Voltage Vacuum Circuit Ngalih

Description:

VS1-24 njero ruangan dhuwur voltase vakum sirkuit ngalih utamané serves in perusahaan Mineral,tanduran daya,substation kanggo kontrol lan pangayoman saka peralatan listrik.

  • Description Product

VS1-24 Indoor dhuwur Tegangan Vacuum Sirkuit ngalih

ringkesan

S1-24 Model njero ruangan AC Set sirkuit vakum mbobol jinis sakabehe nutup
Set switchgear karo volume cilik lan struktur kompak. Ditrapake kanggo daya
sistem dirating voltase 24kV, telung phase AC 50 / 60Hz, lan digunakake kanggo ngontrol lan
nglindhungi apparatus elektrik lan sirkuit karo operasi Kerep. produk iki
sesuai IEC62271 & GB1984, JB3855 lan DL403.

kondisi sekitar

1. Altitude: ≤1000m;
2. suhu sekitar: -25℃ ~ 40 ℃;
3. asor relatif: saben dina ≤95%, saben wulan saben ≤%
4. kakiyatan lindhu: ≤8 degree;
5. kesempatan ditrapake kudu mbebasake saka inflammables, bledosan, corrosives
lan geter abot.

fitur Product

1. struktur sakabehe;
2. Nutup kamar busar-Extinguishing;
3. vakum kualitas dhuwur busar-Extinguishing;
4. fitur mechanical Swara;
5. Macem-macem cara sing soyo tambah.

VS1-24 Indoor dhuwur Tegangan Vacuum Sirkuit ngalih

VS1-24 Indoor High Voltage Vacuum Circuit Ngalih

VS1-24 Indoor High Voltage Vacuum Circuit Ngalih

VS1-24 Indoor dhuwur Tegangan Vacuum Sirkuit ngalih

VS1-24 Indoor High Voltage Vacuum Circuit Ngalih

 

VS1-24 Indoor High Voltage Vacuum Circuit Ngalih

 

Babagan awake dhewe

We are beluk ing nyediakake voltase medium lan dhuwur voltase Circuit mbobol lan komponen switchgear, kayata 12KV, 24 KV, 36KV lan 40.5KV ditempelake silinder,rod operasi terisolasi,tambahan sirkuit soket,nglawan,Papan mbobol sirkuit,Circuit panel mbobol plastik vakum,terminal sambungan,dhuwur voltase sirkuit vakum ngalih lan komponen supaya on.These aplikasi ing 630A, 1250A, 2500A, 3150A lan 4000A mbobol sirkuit lan switchgear dhuwur voltase.

Contact Us