+86 021 67109909     +86 18017809222

Home » Products » Vacuum Circuit Breaker » 40.5kV Set VCB

VS 1-40.5KV / T Koleksi Indoor High Voltage Vacuum Circuit Breaker

Description:

VS1-40.5 / T ngetik njero ruangan dhuwur voltase sirkuit vakum mbobol digunakake kanggo switchgear KYN61-40.5(Z). iku’ s jinis anyar paling saka sumber daya lan peralatan distribusi. iki produk selaras karo standar GB1984-2003.

  • Description Product

VS 1-40.5T Koleksi Indoor High Voltage Vacuum Circuit Breaker

Umum Description:

VS1-40.5 / T ngetik njero ruangan dhuwur voltase sirkuit vakum mbobol digunakake kanggo switchgear KYN61-40.5(Z). iku’ s jinis anyar paling saka sumber daya lan peralatan distribusi. iki produk selaras karo standar GB1984-2003.

struktur Karakteristik:

Iki jenis VCB nganggo desain Integrasi lan beda saka mbukak-jinis sirkuit vakum mbobol lan jampel sirkuit vakum mbobol.
1.The interrupter vakum lan konduktif fitting Circuit karo ring ngundakake resin liwat pakaryan khusus sing mlebu menyang Pole.
2.Banjur karo sirkuit modularized nglumpuk ing modul mbobol sirkuit.
3.Iki jenis VCB karo banget electrical&mechanical tingkat lanjutan mbobol sirkuit vakum ing donya modern.

Ciri Technical:

Desain iki jenis VS1-40.5 / T njupuk menyang akun pasar Cina lan syarat wilayah khusus, nggawe interrupter vakum lan sirkuit konduktif menyang Pole ditempelake dening kauntungan saka jampel ngalangi lan teknologi majeng APG.
Iki ora mung simplifies proses Déwan Pole lan nyegah vakum interrupter konduktif sirkuit nyambungake bolt kanggo mbukak jatah VS1 minangka asil saka ngeculke, nanging uga nambah linuwih lan supaya efek saka pasukan mechanical njaba lan sekitar kahanan (bledug kaya kuwi, asor, becik, tingkat dhuwur segara, kewan), lan supaya risiko potensial saka vakum interrupter operasi ing lingkungan salabetipun disebabake jampel lan banjur mimpin kanggo tingkat ngisor saka vakum Circuit mbobol ing sub-gapura ing vakum interrupter elastomer lumahing. Mulane, ing gesang layanan saka mbobol sirkuit, Pole temen-pangopènan gratis. jampel ngalangi sirkuit mbobol kang ngganti SF6 kanggo ketemu perlu kanggo jampel external. iku’ s pangayoman liyane lingkungan lan nggantosi tingkat lanjutan mbobol sirkuit vakum ing donya modern.

Nglamar Ketentuan sekitar:

1. suhu sekitar: -15℃ 一 40 ℃, suhu rata-rata ora luwih saka 35 ℃ ing 24 jam
2. Elevasi:≤1000m;
3. asor relatif: asor saben dina ngirim ora luwih saka 95%; asor saben sasi kudu ora luwih saka 90%;
4. tekanan uap jenuh: meksa saben dina ngirim ora luwih saka 2. 2KPA, asor saben sasi kudu ora luwih saka l.8kPa;
5. kahanan lingkungan: Iku kudu diinstal ing panggonan tanpa bledug, kumelun, erosi kimia, gas combustible lan polusi fume saline.

 

VS 1-40.5T Koleksi Indoor High Voltage Vacuum Circuit Breaker

 

Dipuntedahaken Alexa punika dibutuhake kanggo supaya:

1. kanggo vakum sirkuit mbobol truk:

Full jinis jeneng, rated current, rated short-circuit breaking saiki

ing switchgear karo utawa tanpa bumi ngalih

dirating voltase saka operasi sirkuit

jeneng and jumlahe saka spare bagean&nbslannd komponen

liyane khusus syarat kanggo VCB

2.kanggo hubungan truk:

Full jinis jeneng, rated saiki

3. kanggo sekring truk:

Full jinis, jeneng,jumlahe saka produk

Koleksi lan jumlahe saka sekring

Apa dilengkapi karo mundhak arresters lan discharge nglawan

kanggo khusus requirement, please takon karo Pabrik

 

VS 1-40.5T Koleksi Indoor High Voltage Vacuum Circuit Breaker

Contact Us