+86 021 67109909     +86 18017809222

Home » Products » Vacuum Circuit Breaker » 24KV Vacuum Circuit Breaker

VS1-24kV Indoor High Voltage sirkuit vakum mbobol karo Pole ditempelake

Description:

VS1-24 seri njero ruangan dhuwur voltase sirkuit vakum mbobol karo cagak ditempelake iku telung tembung A.C.50 Hz daya njero ruangan peralatan distribusi karo voltase dirating saka 24 KV. Iku digunakake kanggo nglindhungi lan Ngontrol peralatan listrik ing kothak industri lan pertambangan perusahaan, tetanduran daya lan substation.

Sirkuit konduktif utama saka jinis iki sirkuit vakum mbobol karo mekanisme spring ditempelake Pole,sing bisa nemen nambah linuwih saka jampel, mechanical lan bejat kinerja lan saestu mujudaken free-maintenance lan maneh life.This mechanical lan electrical jinis vakum Circuit mbobol sesuai standar nasional lan ngalami saka standar IEC. kemampuan tekan kelas M-E2-C2.

Prodhuk digunakake kanggo akeh jinis switchgear kaya KYN28-24(GZS1) lan bisa tetep instalasi.

  • Description Product

seri VS1-24 saka njero ruangan dhuwur voltase sirkuit vakum mbobol karo Pole ditempelake

ringkesan:

VS1-24 seri njero ruangan dhuwur voltase sirkuit vakum mbobol karo cagak ditempelake iku telung tembung A.C.50 Hz daya njero ruangan peralatan distribusi karo voltase dirating saka 24 KV. Iku digunakake kanggo nglindhungi lan Ngontrol peralatan listrik ing kothak industri lan pertambangan perusahaan, tetanduran daya lan substation.

Sirkuit konduktif utama saka jinis iki sirkuit vakum mbobol karo mekanisme spring ditempelake Pole,sing bisa nemen nambah linuwih saka jampel, mechanical lan bejat kinerja lan saestu mujudaken free-maintenance lan maneh life.This mechanical lan electrical jinis vakum Circuit mbobol sesuai standar nasional lan ngalami saka standar IEC. kemampuan tekan kelas M-E2-C2.

Prodhuk digunakake kanggo akeh jinis switchgear kaya KYN28-24(GZS1) lan bisa tetep instalasi.

specification technical utama

Ora. item unit data
1 voltase dirating KV 24
2 saiki dirating A 630 1250 1600 2000 2500 3150
3 frekuensi dirating Hz 50
4 Dirating short-circuit bejat saiki KA 20 25 31.5
5 Dirating short-circuit nggawe saiki KA 50

 

 

63 80
6 Dirating wektu cendhak tahan saiki KA 20 25 31.5
7 Dirating puncak tahan saiki KA 50 63 80
8 1min frekuensi daya tahan voltase KV 65
9 Dirating cahya rangsang tahan voltase KV 125
10 sedhéla-circuit dirating s 4
11 Dirating operasi urutan   O-0.3s-CO-180s-CO
12 komponèn D.C maksimum   50%


seri VS1-24 saka njero ruangan dhuwur voltase sirkuit vakum mbobol karo Pole ditempelake

 

seri VS1-24 saka njero ruangan dhuwur voltase sirkuit vakum mbobol karo Pole ditempelake

 

Contact Us