+86 021 67109909     +86 18017809222

Home » Products » Vacuum Circuit Breaker » 12kV Indoor Vacuum Circuit Breaker

VSG-12 VCB Indoor Kanthi Nylon Tube

Description:

jinis VSG sesuai sirkuit vakum mbobol kanggo standar nasional GB1984-2003 Set Vacuum Circuit Breaker, JB3855-1996<3.6-40.5kV AC njero ruangan dhuwur voltase sirkuit vakum mbobol>, DL / T403-2000<12kahanan technical kv-40.5kv Set vakum Circuit mbobol nindakake>, lan IEC62271-100:2001 angger cocog dhuwur voltase AC Circuit mbobol.

  • Description Product

VSG-12 Indoor VCB karo tabung nilon

Standard Product:

jinis VSG sesuai sirkuit vakum mbobol kanggo standar nasional GB1984-2003 Set Vacuum Circuit Breaker, JB3855-1996<3.6-40.5kV AC njero ruangan dhuwur voltase sirkuit vakum mbobol>, DL / T403-2000<12kahanan technical kv-40.5kv Set vakum Circuit mbobol nindakake>, lan IEC62271-100:2001 angger cocog dhuwur voltase AC Circuit mbobol.

Nglamar Ketentuan Sekitar:

suhu sekitar, -25℃– +40℃
Ing dhuwur dpl: ≤1000 m
asor relatif: asor saben dina ngirim ora luwih saka 95%; asor saben sasi kudu ora luwih saka 90%.
tekanan uap jenuh: meksa saben dina kudu ora mare saka 2.2kPa; meksa saben sasi kudu ora luwih than1.8KPa.
kakiyatan lindhu: ora ngluwihi 8 derajat
Iku kudu diinstal ing panggonan tanpa geni, bledosan, uwuh serius, lan erosi kimia lan geter kasar.
Prodhuk sesuai karo standar GB1984<Set AC. Vacuum Circuit mbobol>

 

VSG-12 Indoor VCB karo tabung nilon

Contact Us