+86 021 67109909     +86 18017809222

Home » Products » Vacuum Circuit Breaker » 24KV Vacuum Circuit Breaker

VSG-24 Series of Indoor High Voltage Vacuum Circuit Breaker Kanthi cagak Embedded

Description:

VSG-24 Series sirkuit sirkuit Vakum Laku Dering jero ruangan kanthi cagak dipasang yaiku telung fase distribusi daya njero ruangan A.C 50Hz kanthi voltase dirating 24kV. Iki digunakake kanggo nglindhungi lan ngontrol peralatan listrik ing bidang industri&perusahaan ming , tetanduran daya lan substation.
Lingkungan konduktif utama pemutus sirkuit vakum jinis iki nggunakake cagak sing dipasang, dicocogake karo organisasi Modular lan gagang panyimpenan energi terpadu. Tata letak sakabèhé cukup wajar, sampurna karo brevity lan ngerti tenan perawatan gratis lan mekanik sing luwih dawa &urip listrik.

  • Description Product

VSG-24 Series saka Indoor dhuwur Tegangan Vacuum Sirkuit mbobol karo Ditempelake Cagak

ringkesan:

VSG-24 Series sirkuit sirkuit Vakum Laku Dering jero ruangan kanthi cagak dipasang yaiku telung fase distribusi daya njero ruangan A.C 50Hz kanthi voltase dirating 24kV. Iki digunakake kanggo nglindhungi lan ngontrol peralatan listrik ing bidang industri&perusahaan ming , tetanduran daya lan substation.
Lingkungan konduktif utama pemutus sirkuit vakum jinis iki nggunakake cagak sing dipasang, dicocogake karo organisasi Modular lan gagang panyimpenan energi terpadu. Tata letak sakabèhé cukup wajar, sampurna karo brevity lan ngerti tenan perawatan gratis lan mekanik sing luwih dawa &urip listrik.

 

Main Technical specification

Ora. item unit data
1 voltase dirating KV 24
2 frekuensi dirating Hz 50/60
3 tingkat jampel dirating 1min frekuensi daya tahan voltase KV 65
Dirating cahya rangsang tahan voltase 125
4 saiki dirating A 630 1250 1600 2000 2500 3150
5 Dirating short-circuit bejat saiki(puncak)

 

Saiki termal termal (Nilai virtual)

KA 20 20        
25 25 25      
  31.5 31.5 31.5 31.5 31.5
6 Dirating short-circuit nggawe saiki(puncak)

 

Rated stabilitas dinamis saiki(puncak)

KA 50 50        
63 63 63      
  80 80 80 80 80
7 Wektu termal sing dirating s 4
8 Dirating operasi urutan   O-0.3s-CO-180s-CO
9 urip Teknik kaping 3000
10 saiki bejat dirating saking kondensator bank single A 400
11 Rusak pambuka saiki kanggo bali menyang bank kapasitor mburi A 400
12 komponèn D.C maksimum   50%

 

VSG-24 Series saka Indoor dhuwur Tegangan Vacuum Sirkuit mbobol karo Ditempelake Cagak

 

VSG-24 Series saka Indoor dhuwur Tegangan Vacuum Sirkuit mbobol karo Ditempelake Cagak

Contact Us