+86 021 67109909     +86 18017809222

Home » Products » Vacuum Circuit Breaker » 12kV Indoor Vacuum Circuit Breaker

VSG-C / 12 Series Indoor High Voltage Vacuum Circuit Breaker Kanthi Mekanisme Lateral Operating

Description:

VSG-C / 12 jinis instalasi Side Indoor dhuwur voltase sirkuit vakum mbobol digunakake spring kanggo energi panyimpenan. Mekanisme operasi bisa dilakokno dening rong cara, dening operasi manual lan elektro, Karakteristik iki miturut karo GB1984-2003 High Voltage AC Circuit Breaker, JB3855-1996 3.6-4.5KV Indoor AC High Circuit voltase AC Breaker lan standar IEC 62271-100:200162271-100:2001 High Voltage AC Circuit Breaker

  • Description Product

VSG-C / 12 Series Indoor dhuwur Tegangan Vacuum Sirkuit mbobol kanthi lateral Operating mekanisme

Umum Description:

VSG-C / 12 jinis instalasi Side Indoor dhuwur voltase sirkuit vakum mbobol digunakake spring kanggo energi panyimpenan. Mekanisme operasi bisa dilakokno dening rong cara, dening operasi manual lan elektro, Karakteristik iki miturut karo GB1984-2003 High Voltage AC Circuit Breaker, JB3855-1996 3.6-4.5KV Indoor AC High Circuit voltase AC Breaker lan standar IEC 62271-100:200162271-100:2001 High Voltage AC Circuit Breaker

Nglamar Ketentuan Sekitar:

1. suhu sekitar: -25℃ 一 40 ℃
2. asor relatif: asor saben dina kudu ora mare saka 95%; asor saben sasi kudu ora luwih saka 90 %.
3. tekanan uap jenuh: meksa saben dina ngirim ora luwih saka 2. 2KPA, asor saben sasi kudu ora luwih saka 1.8kPa.
4. kakiyatan lindhu: ora ngluwihi 8 derajat.
5. Elevasi: ≤1000m(ora kalebu syarat khusus)
6. kahanan lingkungan: Iku kudu digunakake ing panggonan tanpa geni, bledosan, uwuh serius, erosi kimia lan kasar VSL jatah.

 

VSG-C / 12 Series Indoor dhuwur Tegangan Vacuum Sirkuit mbobol kanthi lateral Operating mekanisme

VS1C 一 12 Series Indoor High Voltage Vacuum Circuit Breaker Kanthi Lateral Operating Mekanisme-1

wiring diagram khas saka asas liya

VSG-C / 12 Series Indoor dhuwur Tegangan Vacuum Sirkuit mbobol kanthi lateral Operating mekanisme

Contact Us