+86 021 67109909     +86 18017809222

Home » Products » Vacuum Circuit Breaker » 12kV Indoor Vacuum Circuit Breaker

VSm-12 Indoor High Voltage vakum Circuit mbobol kanggo 12kV switchgear

Description:

VSm-12 njero ruangan dhuwur voltase vakum Circuit mbobol utamané serves in perusahaan Mineral, tanduran daya lan substation kanggo kontrol lan pangayoman saka peralatan listrik.

  • Description Product

 

VSm-12 njero ruangan dhuwur voltase vakum sirkuit mbobol kanggo 12kV switchgear

VSm-12 seri mekanisme operasi Magnetik permanen iku telung phase AC 50Hz, dirating voltase saka 12kV switchgear njero ruangan. Our company karo riset dhewe lan pangembangan actuator Magnetik permanen kanggo Enterprises industri lan pertambangan, tenaga lan substation fasilitas minangka kontrol listrik lan tujuan pangayoman. Prodhuk wis dhuwur linuwih lan ciri urip dawa, utamané cocok kanggo operasi Kerep, kahanan bola-bali bejat, kayata short-circuit saiki panggonan.

 

VSm-12 njero ruangan dhuwur voltase vakum sirkuit mbobol kanggo 12kV switchgear

VSm-12 njero ruangan dhuwur voltase vakum Circuit mbobol kanggo 12kV switchgear

VSm-12 njero ruangan dhuwur voltase vakum Circuit mbobol kanggo 12kV switchgear

 

VSm-12 njero ruangan dhuwur voltase vakum Circuit mbobol kanggo 12kV switchgear

VSm-12 njero ruangan dhuwur voltase vakum Circuit mbobol kanggo 12kV switchgear

 

VSm-12 njero ruangan dhuwur voltase vakum Circuit mbobol kanggo 12kV switchgear

 

VSm-12 njero ruangan dhuwur voltase vakum Circuit mbobol kanggo 12kV switchgear

Babagan awake dhewe

We are beluk ing nyediakake voltase medium lan dhuwur voltase Circuit mbobol lan komponen switchgear, kayata 12KV, 24 KV, 36KV lan 40.5KV ditempelake silinder,rod operasi terisolasi,tambahan sirkuit soket,nglawan,Papan mbobol sirkuit,Circuit panel mbobol plastik vakum,terminal sambungan,vakum Circuit mbobol lan komponen supaya on.These aplikasi ing 630A, 1250A, 2500A, 3150A lan 4000A VS1 (ZN85-40.5) mbobol sirkuit lan KYN28A-12 lan KYN61 dhuwur voltase switchgear.

Contact Us