+86 021 67109909     +86 18017809222

Home » Products » Aksesoris switchgear » pindah bevel

Kabèh Tooth Bevel Gear For 5XS.245.002.1 switchgear

Description:
  • 1.Digunakake ing switchgear ing
  • 2.Rega lastest
  • 3.pesenan OEM lan pesenan cilik olèh
  • 4.njamin kualitas
  • 5.Koleksi: pindah bevel kabèh waos
  • Description Product

Kabèh waos Bevel pindah kanggo 5XS.245.002.1 switchgear

specifications

  • 1.Digunakake ing switchgear ing
  • 2.Rega lastest
  • 3.pesenan OEM lan pesenan cilik olèh
  • 4.njamin kualitas
  • 5.Koleksi: pindah bevel kabèh waos

Cathetan :

Kabèh bevel waos pindah kanggo switchgear ,bisa makarya ing piranti ngalih interlock

  • 1.Digunakake ing switchgear ing, bisa ing switch  loro apparatus lawang.
  • 2.Iku bisa cocog karo ngalih seri JN15 Earthing  24kv .
  • 3.Kita Yahoo iku kanggo nyedhiyani pelanggan kita kualitas paling apik ing rega paling .
  • 4.Yen sampeyan duwe katrangan samubarang ,please aran kanggo free hubungi kita.

Watak khas

nggunakake bidirectional (kabèh waos) pindah bevel ,kelingan backdoor(Papan nutup)interlock lan wis rong bab:

  • a: 5XS.577.1002 punika interlock unidirectional,wis fungsi interlock padha 5XS.363.010.
  • b: 5XS.577.1002.1 punika interlock bidirectional,wis fungsi interlock padha 5XS.363.010.1.

 

Kabèh waos Bevel pindah kanggo 5XS.245.002.1 switchgear

Bevel pindah 5XS.245.002.1 drawing

Contact Us