+86 021 67109909     +86 18017809222

Home » Products » Vacuum Circuit Breaker » 40.5kV Set VCB

ZN85-40.5 Indoor High Voltage Vacuum Circuit Breaker

Description:

ZN85-40.5 njero ruangan dhuwur voltase vakum Circuit mbobol utamané serves in perusahaan Mineral, tanduran daya,substation kanggo kontrol lan pangayoman saka peralatan listrik.

  • Description Product

ZN85-40.5 Indoor dhuwur Tegangan Vacuum Sirkuit mbobol

ringkesan

ZN85-40.5(3AV3) njero ruangan dhuwur voltase vakum Circuit mbobol punika rated voltase 40.5kV, telung phase lan AC 50 / 60Hz. Ditrapake kanggo perusahaan mining, house daya lan substation tumindak minangka pangayoman lan apparatus elektrik kontrol. Iku uga ditrapake ing kesempatan karo operasi Kerep.

kondisi sekitar

1. Altitude: ≤1000m;
2. suhu sekitar: -25℃ ~ 40 ℃;
3. asor relatif: saben dina ≤95%, saben wulan saben ≤%;
4. kakiyatan lindhu: ≤8 degree;
5. kesempatan ditrapake kudu mbebasake saka inflammables, bledosan, corrosives
lan geter abot.

fitur struktur

1. Ing kamar busar-Pengarang ing sisih ndhuwur lan mekanisme punika ing sisih ngisor. Struktur iki trep kanggo debug.
2. struktur insulating Komplek nggunakake online lan bahan organik; ukuran Compactable lan bobot cilik.
3. Vacuum busar-Pengarang kamar Cutler-Hammer Company (USA) lan ZMD domestik loro ditrapake kanggo VCB ing. loro-lorone loro
jinis Chambers Pengarang busar dening Magnetik kolom vertikal lan nampilaken karo kurang cut-off lan apik ing-mati kemampuan karo asimetri.
4. mekanisme spring operasi prasaja gratis saka pangopènan ing 10000 kaping operasi.
5. Lead-meneng propeller, gampang lan operasi stabil lan kemampuan poto-Ngunci apik.

  • ZN85-40.5 Indoor dhuwur Tegangan Vacuum Sirkuit mbobol

    specification Technical

    parameter1 ZN85-40.5 Indoor High Voltage Vacuum Circuit Breaker

    parameter2 ZN85-40.5 Indoor High Voltage Vacuum Circuit Breaker

    parameter2 ZN85-40.5 Indoor High Voltage Vacuum Circuit Breaker

 

ZN85-40.5 Indoor dhuwur Tegangan Vacuum Sirkuit mbobol

drawing ZN85-40.5 Indoor High Voltage Vacuum Circuit Breaker

drawing2 ZN85-40.5 Indoor High Voltage Vacuum Circuit Breaker

 

 

Babagan awake dhewe

We are beluk ing nyediakake voltase medium lan dhuwur voltase Circuit mbobol lan komponen switchgear, kayata 12KV, 24 KV, 36KV lan 40.5KV ditempelake silinder,rod operasi terisolasi,tambahan sirkuit soket,nglawan,Papan mbobol sirkuit,Circuit panel mbobol plastik vakum,terminal sambungan,dhuwur voltase sirkuit vakum mbobol lan komponen supaya on.These aplikasi ing 630A, 1250A, 2500A, 3150A lan 4000A VS1 (ZN85-40.5) mbobol sirkuit lan KYN28A-12 lan KYN61 dhuwur voltase switchgear.

Contact Us