+86 021 67109909     +86 18017809222

Home » Products » Vacuum Circuit Breaker » 12kV Indoor Vacuum Circuit Breaker

ZN68-12 Indoor Set Vacuum Circuit mbobol kanggo 12kV switchgear

Description:

ZN68-12 Set njero ruangan vakum Circuit mbobol utamané serves in perusahaan Mineral, tanduran daya lan substation kanggo kontrol lan pangayoman saka peralatan listrik.

  • Description Product

 

ZN68-12 njero ruangan Set vakum sirkuit mbobol kanggo 12kV switchgear 

ZN68-12 njero ruangan mbobol sirkuit Set vakum iku telung phase AC 50Hz, dirating voltase saka 12kV switchgear njero ruangan. Our company karo riset dhewe lan pangembangan actuator Magnetik permanen kanggo Enterprises industri lan pertambangan, tenaga lan substation fasilitas minangka kontrol listrik lan tujuan pangayoman. Prodhuk wis dhuwur linuwih lan ciri urip dawa, utamané cocok kanggo operasi Kerep, kahanan bola-bali bejat, kayata short-circuit saiki panggonan.

Dipuntedahaken Alexa dibutuhake kanggo supaya

VCB jinis lengkap,specification technical utama,jarak antarane phase lan jumlahe.
Koleksi lan spesifikasi voltase layanan.
Jeneng lan jumlahe spare parts.

 

main technical data

ZN68-12 Set njero ruangan vakum Circuit mbobol kanggo 12kV switchgear

  • Njelaske nganggo bentuk garis drawing

    ZN68-12 Set njero ruangan vakum Circuit mbobol kanggo 12kV switchgear

    wiring diagram khas saka asas liya

    ZN68-12 Set njero ruangan vakum Circuit mbobol kanggo 12kV switchgear

     

    Babagan awake dhewe

    We are beluk ing nyediakake voltase medium lan dhuwur voltase Circuit mbobol lan komponen switchgear, kayata 12KV, 24 KV, 36KV lan 40.5KV ditempelake silinder,rod operasi terisolasi,tambahan sirkuit soket,nglawan,Papan mbobol sirkuit,Circuit panel mbobol plastik vakum,terminal sambungan,Set sirkuit vakum mbobol lan komponen supaya on.These aplikasi ing 630A, 1250A, 2500A, 3150A lan 4000A VS1 (ZN85-40.5) mbobol sirkuit lan KYN28A-12 lan KYN61 dhuwur voltase switchgear.

Contact Us