+86 021 67109909     +86 18017809222

Home » Products » Vacuum Circuit Breaker » 40.5kV Set VCB

ZN39-40.5C Indoor High Voltage Vacuum Circuit Breaker

Description:

ZN39-40.5C njero ruangan dhuwur voltase vakum Circuit mbobol utamané serves in perusahaan Mineral,tanduran daya,substation kanggo kontrol lan pangayoman saka peralatan listrik.

  • Description Product

ringkesan
1.mbobol Circuit karo jampel gabungan, mbobol sirkuit wonten ing kawontenan ketemu operasi normal saka kadohan online lan syarat kadohan creepage,lan èfèktif ngguyu volume saka sirkuit mbobol, tata letak sakabèhé iku cukup, ayu lan ringkes.
2.mekanisme operasi digunakake khusus kanggo jinis anyar saka desain sirkuit mbobol saka mekanisme spring operasi, ing kurva output panjaluk saka kamar arcing kerjo apik, kinerja luwih cocok kanggo ciri lan salah 40.5 KV sirkuit vakum mbobol,wis linuwih dhuwur banget, long gesang layanan, pangopènan trep lan pangopènan gratis.
3.Handcart nganggo mekanisme nut papat silinder, propulsi bisa kanthi gampang pindhah handcart ing, nggunakake pasukan mode ngunci mechanical, ketemu "limang Nyegah” fungsi.
Ditrapake kanggo macem-macem kesempatan lan kahanan operasi cukup atos saka papan.

kondisi sekitar
1.Ing suhu lingkungan:Iku ora luwih saka 40 °C ,Ora kurang saka -10 &deC;C.
2.asor relatif:Saben kanthi rata-rata ora luwih saka 95%, ing saben ora luwih saka 90%
kakiyatan lindhu:Ora luwih saka 8 derajat.
3.tekanan uap: dina kanthi rata-rata ora luwih saka 2.2 Pa, saben saben wulan ora luwih saka Pa8 Pa
4.Altitude: ora luwih saka 1000 m.
5.Ora geni lan jeblugan bebaya, polusi serius, karat kimia lan situs geter kasar.

 

paramèter ZN39-40.5C VCB Indoor

 

njelaske nganggo bentuk garis teken VCB Indoor ZN39-40.5C

wiring diagram khas asas liya (cocog karo mekanisme CD10II)

 

wiring diagram khas ZN39-40.5C VCB Indoor

 

wiring diagram khas asas liya (cocog karo mekanisme CT19N)

 

khas wiring diagram2 ZN39-40.5C Indoor High Voltage Vacuum Circuit mbobol

 

Babagan awake dhewe
We are beluk ing nyediakake voltase medium lan dhuwur voltase Circuit mbobol lan komponen switchgear, kayata 12KV, 24 KV, 36KV lan 40.5KV ditempelake silinder,rod operasi terisolasi,tambahan sirkuit soket,nglawan,Papan mbobol sirkuit,Circuit panel mbobol plastik vakum,terminal sambungan,dhuwur voltase sirkuit vakum mbobol lan komponen supaya on.These aplikasi ing 630A, 1250A, 2500A, 3150A lan 4000A VS1 (ZN85-40.5) mbobol sirkuit lan KYN28A-12 lan KYN61 dhuwur voltase switchgear.

Contact Us