+86 021 67109909     +86 18017809222

Home » Products » Vacuum Circuit Breaker » 40.5kV Set VCB

ZN39-40.5C Ketik Breaking Circuit vakum ing jero ruangan

Description:

ZN39-40.5C jinis pemisahan sirkuit vakum HV njero ruangan digunakake kanggo switchgear JYN1-35 lan GBC-35. iku’ digunakake kanthi akeh kanggo sistem voltase 40.5KV sing sesuai karo standar GB1984-2003.

  • Description Product

ZN39-40.5C Ketik Breaking Circuit vakum ing jero ruangan

Umum Description:

ZN39-40.5C jinis pemisahan sirkuit vakum HV njero ruangan digunakake kanggo switchgear JYN1-35 lan GBC-35. iku’ digunakake kanthi akeh kanggo sistem voltase 40.5KV sing sesuai karo standar GB1984-2003.

Ciri Technical:

1.Pemecat sirkuit vakum iki ngetrapake jampel senyawa; bisa nemoni jarak udhara lan lipatan ing kahanan operasi normal, lan kanthi efektif nyuda dimensi VCB, susunan sakabèhé cukup wajar lan prasaja, kanthi tampilan estetika.
2.Mekanisme operasi diadopsi mekanisme operasi elektro-magnetik CD1011 utawa mekanisme operasi spring spring spring, kurva outlet nduweni adaptasi sing apik karo gangguan nalika vakum. Nduwe dipercaya banget karo karakteristik umur dawa lan perawatan gampang.
3.Panel gampang utawa nyurung panel kanggo truk kasebut, cara interlock mekanik compulsive diadopsi; ketemu "Lima Pencegahan” fungsi; cocog kanggo situs kanthi situs lan situs sing beda-beda, sing duwe kondisine mlaku.

Nglamar kahanan Kahanan:

suhu sekitar: -15℃ 一 40 ℃
kakiyatan lindhu: ora ngluwihi 8 derajat;
asor relatif: asor saben dina ngirim ora luwih saka 95%; asor saben wulan ora luwih saka 90%;
tekanan uap jenuh: meksa saben dina ngirim ora luwih saka 2. 2KPA, asor saben wulan luwih ora luwih saka 1.8kPa;
Dhuwur ndhuwur permukaan laut:≤1000m(ora kalebu syarat khusus);
kahanan lingkungan: Iki kudu digunakake ing papan sing ora ana geni, bledosan, uwuh serius, erosi kimia lan getaran kasar.

ZN39-40.5C Ketik Breaking Circuit vakum ing jero ruangan

ZN39-40.5C Tipe Pemisahan Sirkuit Vakum HV njero ruangan-1

parameter technical utama

 

ZN39-40.5C Ketik Breaking Circuit vakum ing jero ruangan

 

Dipuntedahaken Alexa dibutuhake kanggo supaya:

1. Kanggo truk pemutus sirkuit vakum:
Jeneng jinis lengkap, dirating saiki, dirating saiki short-circuit breaking
Switchgear nganggo utawa tanpa ngalih bumi
Voltase sirkuit operasi
Jeneng lan jumlahe ganti komponen lan komponen
Syarat khusus liyane kanggo VCB
2.Kanggo truk pamisahan:
Jeneng jinis lengkap, dirating saiki
3. Kanggo truk sekring:
Jinis lengkap, jeneng,jumlah produk
Jinis lan jumlah sekring
Kasedhiya karo penahanan gondho lan counter counter
Kanggo syarat khusus, mangga takon karo Pabrik

Contact Us