+86 021 67109909     +86 18017809222

Home » Products » Vacuum Circuit Breaker » 12kV Indoor Vacuum Circuit Breaker

ZN28-12K Indoor High Voltage VCB kanggo 12kV switchgear

Description:

ZN28-12K njero ruangan dhuwur voltase VCB utamané serves in perusahaan Mineral, tanduran daya lan substation kanggo kontrol lan pangayoman saka peralatan listrik.

  • Description Product

 

ZN28-12K njero ruangan dhuwur voltase VCB kanggo 12kV switchgear

ZN28-12K dhuwur voltase njero ruangan VCB iku telung phase AC 50Hz, dirating voltase saka 12kV switchgear njero ruangan. Our company karo riset dhewe lan pangembangan actuator Magnetik permanen kanggo Enterprises industri lan pertambangan, tenaga lan substation fasilitas minangka kontrol listrik lan tujuan pangayoman. Prodhuk wis dhuwur linuwih lan ciri urip dawa, utamané cocok kanggo operasi Kerep, kahanan bola-bali bejat, kayata short-circuit saiki panggonan.

 

main technical data

ZN28-12K dhuwur voltase njero ruangan VCB kanggo 12kV switchgear

ZN28-12K dhuwur voltase njero ruangan VCB kanggo 12kV switchgear

ZN28-12K dhuwur voltase njero ruangan VCB kanggo 12kV switchgear

 

Khas wiring diagram saka ing kapindho asas

Contact Us